Nikahtan sonra kina gecesi olur mu?

Sirin1990

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
5
11
3
35
Arkadaşlar merhaba biz nişanlımin ailesiyle uzak şehirlerdeyiz onlar adanada biz İstanbulda yaşıyoruz. Nikah İstanbulda olsun dedik düğün adanada ama nişanlımin ailesini İstanbula kadar tekrar tekrar yormak istemiyorum nikah yapıldığı günün akşamına kına gecesi yapmak istiyorum sizce olur mu? Aslında akrablarim da pek yok kalabalık bir arkadaş listem de yok bütün bayanları toplasam 15 - 20 kişi ama ben evde değil dışarda bir salon veya cafede yapmak istiyorum sizce ne yapmalıyım ? Pek gelecek olmadığından sizce salon tutsam daha mi kötü olur en iyisi hiç kına gecesi yapmamak mi olur

siz kişisel olarak uygun bulmuyorsanız onu bilemem. Ama başkası ne der diye düşünüyorsanız, herşeyi söylerler. Sormayın yapın. Sizden öğrensinler. Evliliği daha başından eziyete çevirmeyin, nasıl mutlu olacaksanız öyle yapmakta fayda var.

Elimde değil huyum kurusun başkaları ne der diye düşünmeden edemiyorum ben yanı komik duruma düşmeden yoluna yordamina uygun düğünümü atlatmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…