cnm sözde zaten alt üst 1 bilezik takar erkek tarafı bizde kız ailesi birşey takmaz söz de!!!! çünkü söz kız tarafı yapar ama takı takar erkek tarafı sadece bu arada biz batı karadenizliyiz sizin oraları neredir adet nedir bilmiyorum ama alabilirsiniz ama şuda var eğer erkek tarafı vermek istemezde yinede alırsanız kimse olanı biteni bilmediğinden siz kötü olursunuz bu yüzden altınlarınızdan verebilirsiniz ki nitekim ark.ım heryerde erkek tarafı alıyor rezil olmayalım diye takı merasiminden sonra odaya geçtiklerinde hemen çeyreklerini annesine vermişti....
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/474588-olsaniz-yapardiniz.html
konunu okudumda gerçekten gözünü aç kaynana konusundahacı hoca ilerine inanıyor olması bile çok cin olduğunu gösteriyor.....(konu dışı oldu ama ne bilim yazmak istedim özür)
Sagol canım tavsıyelerın ıcın ... ama araba konusunda ben de nısanlıma hak verıyorum ınan her sey onun ustunde onların o tarafta erkek kendı kalabalıgını getırır kız tarafı da kendı kalabalıgını..bu farklılıktan dolayı da tuhaf gelıyor ona..kaynana konusunda aynı fıkırdeyız merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?