Nikah nikahmı düğünmü çok kararsızımmmmm

Aynen uyduruk bi yerde yapmak istemem düğünümü beğendiğim yerlerde ki fiyatlarıda cok pahalı buluyorum acıkcası sadece kurupasta ve mesrubata7,bin tl vermek zoruma gideceği içinde nikah sonrası eğlence yapmak daha mantıklı ve ekonomık :)

arkadaşlar düğünmü nikamı sizce eğer nikah olursa nikah sonunda 20 25 kişilk canlı müzikli eğlence yaparız diyoruz fakat yer bulamıyorum önerebileceğiniz bir yer varmı fiyat konusunda uygun düğünde düşünüyorum ama biraz pahalıya geliyor birde biran önce olsun bitsin telaşı var çok kararsızım

tatlım bence bir kere olabilecek şeylerde asla düşünme. ileride keşke demek de var şu an aldığın bu aceleci kararlar içinde. benim kayınvalidem bana ne istersin die sorduğunda ben çok güzel bir gelinlik ve güzel bir düğün istiyorum demiştim. ama maddi imkanlarımızı da düşünerek olabildiğince uygun bir mekan bulduk ve düğünümüzü kısmetse orada yapacağız.

merhaba ben yeni üyeyüm bende eylül de evlenmeyi planlıyorum.m_ucizem bende senın yapacağn şelikde bir organizasyon istiyorum.özel olmaz ise yer neresi öğrenebilir miyim?

evet yer neresi bende merak ettım bende yer arstıryorum bır turlu napıcam karar veremedım arkadslar lutfen yardım :( bütçe kısıtlı olunca :((

arkadaşlar düğünmü nikamı sizce eğer nikah olursa nikah sonunda 20 25 kişilk canlı müzikli eğlence yaparız diyoruz fakat yer bulamıyorum önerebileceğiniz bir yer varmı fiyat konusunda uygun düğünde düşünüyorum ama biraz pahalıya geliyor birde biran önce olsun bitsin telaşı var çok kararsızım

biz nikah ve sonrası gençlerle eğlence yapıyoruz 10/07/2010 az kaldı :)))

istanbulda nikah sonrası nerelere gidilebilir
ayarlayanmlar neresi olduğunu da yazarlar mı?

istanbulda nikah sonrası nerelere gidilebilir
ayarlayanmlar neresi olduğunu da yazarlar mı?

semt neresi olacak ona da bağlı ama geçen haftalarda öğretmenim nikahtan sonra yeşilköye gittiler canlı müzik mevcut ama fiyatları bilmiyorum en azından fikir olsun benimki :1: Le Chateau

canım ben nikah + kokteyl yapıcam görüştüm 8 çeşit yiyecek olacak içecek sınırsız 150 kişilik yapıcam buna foto ve video+ pasta kesimi + nikah da dahil 2000 TL ödicem
en fazla 1 yada 2 saat sürecek ben de sevmiyorum düğün işini gürültülü filan hemen bitsin istiyorum aynen
:icecream:

merhabalar...

İstanbul'un hangi semtinde ve nerede nikah yapmayı düşünüyorsun merak ettim.

Teşekkürler. hihoyyyt

bende alisilmisin disinda bi dügün olsun istiyorm. nezih bi yerde rahat hareket edebilicegim, söyle oynasam su ne der demeyecegim bir dügünüm olsun istiyorum..

nikahtan sonra kokteyl tarzi yemekli ve alisilmisin disinda müziklerle oynayip eglenmek istiyorum...Mersinde tavsiye edebilceginiz böyle bi yer varmi acaba ? Sanirim böyle birsy yapsam daha uygun fiyata gelir..Az olsun kaliteli olsun istiyorum..

Back