Nikah nikahmı düğünmü çok kararsızımmmmm

gfgfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
186
3
96
İstanbul
arkadaşlar düğünmü nikamı sizce eğer nikah olursa nikah sonunda 20 25 kişilk canlı müzikli eğlence yaparız diyoruz fakat yer bulamıyorum önerebileceğiniz bir yer varmı fiyat konusunda uygun düğünde düşünüyorum ama biraz pahalıya geliyor birde biran önce olsun bitsin telaşı var çok kararsızım

evet arkadaşlar ben de aynı düşünceden kafayı yicem. nikah olursa hemen biter,nikhtan sonra eğlence olacaksa o da nasıl olur bilmiyorum.deneyimli olanlar nikah arkası eğlence yapanlar neler yaşadı ne yaptı? içine sindi mi?

arkadaşlar düğünmü nikamı sizce eğer nikah olursa nikah sonunda 20 25 kişilk canlı müzikli eğlence yaparız diyoruz fakat yer bulamıyorum önerebileceğiniz bir yer varmı fiyat konusunda uygun düğünde düşünüyorum ama biraz pahalıya geliyor birde biran önce olsun bitsin telaşı var çok kararsızım

Nikah sonrası eğlence olabilir.
Çok daha mantıklı düğüne göre....
kaydirigubbakcemile4

Ya da kokteyl tarzı bir nikah yapabilirsin
Küçük bir yer kiralayıp hatta imkanın varsa sahilde falan, 2-3 saatlik bir şey yapabilirsin
Hem nikah olur hem de biraz eğlence
Ben kısmet olursa böyle yapmayı düşünüyorum boshayallersmile

Düğün derim, biz 900liraya tutmuştuk ve birçok pahalı mekandan daha sıcak bir ortamdı :asigim: Araştırırsan bulursun bence, içinde kalmasın..

düğün tabe yaa:
kaç kez evleniyorsun...
özel günlerde paraya kıyacaksın kardeşim..

Nikah asil ve sade oluyor ama düğünün yerini tutmuyor canım bn olsam ki oldum düğün yapıyorum... nikahım sade aile arasında oldu... düğünümü davullu zurnalı yaptırıcam Allah kısmet ederse... ben düğün derim ama sen bilirsin... ıstanbul'da oturuyorsan ve Bahçelievlere yakınsan Yayla Piramit Cafe tam bu günler için bi araştır derim...

Herkes farklı düşünceye sahiptir, içinden ne geliyorsa onu yap, ben şahsen nikah düşünüyorum çünkü her zaman sadelikten yanayım, zaten kınayı güzel bi yer tutup yapıcam oda düğün gibi olacak, hemde düğün için harcayacağım parayı başka ihtiyacım için harcarım. Tabi sen içimde kalır dersen düğün yap bence

canım ben nikah + kokteyl yapıcam görüştüm 8 çeşit yiyecek olacak içecek sınırsız 150 kişilik yapıcam buna foto ve video+ pasta kesimi + nikah da dahil 2000 TL ödicem
en fazla 1 yada 2 saat sürecek ben de sevmiyorum düğün işini gürültülü filan hemen bitsin istiyorum aynen
:icecream:

bencede düğün nikah çok sadece geliyor hele nikah salonunda yarım saatlik birşey kısmetse düğünüm olucak benim nikahta orda kıyılacak insan bir kere evleniyor hadi hemen kıyalım nikahı bitsine getirilmemeli

en mantıklısı kokteyl tarzı birşey yapabilirsin cnm

Ben nikah artı yemekli eğlence yaptım... Çoook da güzel oldu.. Gereksiz insanların gereksiz tantanasını çekmedim....
Cunma akşam kına gecesi, salon tuttuk kır düğünü havasında oldu, çünkü bizim tarafytan sadece akrabalar gelecekti nikaha... 400 kişilik bir organizasyon ayarladık.. Gelinliğimi giydim, düğün pastası kestim.. Davu zurna da vardı klavyeli orkestra da... Kına zamanı kına kıyafetimi giyip kınamı yaktık ve geceyi sonlandırdık....
Konuklara Kuruyemiş, kına meşrubat düğün pastası minik pizzalardan sakallı tabir edilen mini sandviçler sosisli milföy ve tatlı kurabiye ikram edildi....

Pazar günü saat 3te nikah kıyıldı.... Nikah şekeri dağıttık...

Nikahtan sonra kireçburnunda harika bir mekanda 100 kişilik yemekli bir organizasyon düzenledik...
Mekanın bahçesi sadece bize kapatıldı, canlı müzük de vardı, pop alaturka ağırlıklı çook ama çook eğlenmiştik....

Toplamda baktığında sıradan bir düğün salonunda kurupasta meşrubat verip düğün yapsamm daha ucuza gelirdi....
Ama benim tarzım değil öyle şeyler...
Az olsun kaliteli olsun dedim, para ya da kıydım....

denizbaris iyi yapmışsın hoş yapmışsın da, arkadaş ucuz yollu birşey soruyor, sen paraya kıydım yaptım diye anlatıyorsun lülülülülülü

bende kararsız olanlardan hem sade olsun istiyorum hemde davul zurna çalsın kurtlarımı dökeyim. kokteyl tarzı birşey düşündüm. bir firma kişi başı 25 tl fiyat çıkardı en az 500 kişiden 12500 e mal oluyor çok pahalı yahu

azelyacım benim lafımnm konuyu açan arkadaşa değildi,
nikah yapıp hadi gidin demek ayıp düğün yapmak lazım falan diyenereydi...
Yok nikah çok basit bi kere evleniliyo ille de deüğün olmalı falan diyenlere gönderme yaptım ben....

Ama konuyu açan arkadaş için de geçerli, ekonomik olsun mu istiyorsun..
Nikahı yapacaksın sonra da 30-40 kişi 50-60 kişi her neyse bütçene göre gidip biyere fıldır fıldır eğleneceksin...
Başkatürlü hiç kimseyi memnun edemezsin zaten 3. sınıf düğün salonu olsa kurupastalar bayat derler, yemekli düğün yapsan servis gecikti derler, müzik yavaştı derler, 5 yoıldızlı otelde yapsan ayy çok lüükstü çok soğuktu hiç samimi bi ortam yoktu derler.. Derler de derler....

Kimseyi memnun edemeyeceğin için yap nikahı olsun bitsin... sONRA DA YAKIN AKRABALARIN VE SAMıMı ARKADAŞLARINLA VER ELıNı EĞLENCE....

bende kararsız olanlardan hem sade olsun istiyorum hemde davul zurna çalsın kurtlarımı dökeyim. kokteyl tarzı birşey düşündüm. bir firma kişi başı 25 tl fiyat çıkardı en az 500 kişiden 12500 e mal oluyor çok pahalı yahu

ZAHTERCİM sana bi tavsiye 500 kişiyi tıkabasa yedirip içirsen de kokteyl de yapsan memnun edemezsin, yap bedavadan belediyede nikahını dağıt nikah şekerini...
Sonra da 100 kişilik bir organizasyon yap, sadece yakın akrabaların ve yakın arkadaşların.... Onlarla yemekli bi eğlence yap olsun bitsin....
Hem gereksiz insanlar gereksiz kalabalık etmemiş olur, hem de samimi bir ortamda daha çok eğleniliyor....

Ben nikahtan sonra eğlencede mikrofonu elime alıp şarkılar söylemiştim.. 500 kişilik bi düğün olsa yapamazdım ama 100 kişi samimi arkadaş ve akrabaların arasında istediğim gibi eğlendim hopladım zıpladım oynadım içtim dansettim....
Ben de eşim de herrrkess de çok eğlendik....

canım ben nikah + kokteyl yapıcam görüştüm 8 çeşit yiyecek olacak içecek sınırsız 150 kişilik yapıcam buna foto ve video+ pasta kesimi + nikah da dahil 2000 TL ödicem
en fazla 1 yada 2 saat sürecek ben de sevmiyorum düğün işini gürültülü filan hemen bitsin istiyorum aynen
:icecream:

Canım seninki süpermiş, inşallah o gün gelince ben de böyle bir şey bulabilirim:Saruboceq:

Canım seninki süpermiş, inşallah o gün gelince ben de böyle bir şey bulabilirim:Saruboceq:

tşk ederim canım
ben böyle birşey bulabileceğimi tahmin etmiyordum düğün salonlarında da yapmak hiç istemiyorum tam ümidimi yitirmişken internetten buldum burayı aradım görüştüm ve iyi kide denk gelmiş tam bütçeme ve zevkime göre olacak inşallah :Saruboceq:
Umarım sen de ayarlayabilirsin canım gönlüne göre olsun herşey

merhaba ben yeni üyeyüm bende eylül de evlenmeyi planlıyorum.m_ucizem bende senın yapacağn şelikde bir organizasyon istiyorum.özel olmaz ise yer neresi öğrenebilir miyim?

O kadar gezip bakmama rağmen kafama göre bi yer bulamadığım için bende düğün yapmaktan vazgeçtim. Klasik düğünlerden hoşlanmıyorum ve şık bi düğün olsun içime sinsin diyorum paramız yetmiyor. o yüzden nikah ve sonrasında güzel bi eğlence arkadşlarımla beraber. En azından kendım eğlenirim. :) Çünkü yemekli de yapsan herşeyiyle en ince detayına kadar gece gündüz ugrassan kımseye beğendirmeiyorsun.

Aklımdayken Ankarada eğlenebileceğimiz güzel şık bir mekan tavsiye edenleride dört gözle takip edeceğim.

Herkese mutluluklar...

Bende nikah sonra eğlence yapıcam Allah'ın iznyle.
Maysda evleniyorum bnde :nazar:
Kimsenin lafına sözüne gelemeyen bi tip olduğm için herkesi mutlu etmekle uğraşamıcam.
Zaten yemekli düğün fiyatları almış başını gidio. Salon düğünü bana göre değil.
Ya koktyl yapabilirsin yada nikahtan snra güzel şık bi mekanda yemekli eğlence..

Back