Nikahına gitmeli miyim?

gıtmek ıstıyorsan gıt ama bellıkı arkadasın psıkolojık sorunu olan bırı ve bellıkı senı hep kıskanmıs ...sahsen ben olsam boyle bırını etrafımda bıle tutmazdım..

Çocukça şeyler bunlar.Gitmk istiyorsan nikahına gider gelirsin.Görüşmek istemiyorsan görüşmezsin.

sadece düğününe git takısını tak bence..nikahına gerek yok...işim vardı dersin..

gıtmek ıstıyorsan gıt ama bellıkı arkadasın psıkolojık sorunu olan bırı ve bellıkı senı hep kıskanmıs ...sahsen ben olsam boyle bırını etrafımda bıle tutmazdım..
Ben de uzak duruyorum, çünkü anladım ki gerçek arkadaş ya da dost değil.
Karar veremiyorum ama büyük ihtimalle gidecek gibiyim, bilmiyorum.

sen gidersinde o istermi bilinmez

Benim de arkadaş sorunum var boy konusunda benzer şeyler biz de yasamistik. Bazı takıntıları vardı ama birbirimizi çok severdik. Yakin zamanlarda nisanlandik. Bana çok aptalca bi nedenden dolayı kırılmış ama nisanima geldi. Sonra moralimi bozup erkenden çıktı. Bir turlu affedemiyorum ama aklımdan da cçıkmıyor 6 aydan fazla oldu

BBence bu samimiyetsizligi sürdürmek zorunda değilsiniz. Sonra eski günleri düşünüp uzulursunuz

sen zaten gitmek istiyorsun neden soruyorsun ki. bizlerin ne cevap vereceği az çok belli zaten. gitme desek gitmeyecek misin. nasıl biri olduğunu kendinde anlamışsın.ama yinede fikrim nikahına yada düğününden birine gidersin.

Hmm detaylara göre o nikaha gitmek istemezdim acikcasi
Ama öylesine gidip fazla yüz göz olmadanda o nikahda bulunulabilir simdi sen gitmezsen muhtemelen kiskancligindan gelmedi baksana diye evde konusmalar geciyor anlasildigi kadariyla.. Mecbur da degilsin kesinlikle ama ben sahsen böyle bir insanla görüsmeyi devam ettirmem istemme cünkü zarar verir bu hastalikli düsünceleri.. Sen yinede onu hala sevebiliyorsun bunca duruma ragmen cok iyi kalplisin

Ben olsam o dugune giderdim vede oyle guzel giyinirdim ki topuklular falan kizin kiskanacagi ne varsa yapardim :) nikahada git yine ayni sekilde..gitmessende kiskandi gelmedi derler. Sonrada gorusmessin dogru duzgun olur biter

Siz arkadaş değilsiniz ki. Arkadaşlık kavramı bu kadar içi boş bir kavram değil. Arkadaş arkadaşa ancak imrenir, kıskanmaz.

Dolayısıyla gitmenize bence gerek yok.

Ben arkadaşını sevmedlm görüşme bence ama aileden akraba veya tanıdık olsa git derdim .....kim oluyor yahu seni sürekli aşağlıyor sende buna boyun eğiyorsun egosunu tavan yaptırıyorsun görüşme kızım bununla

Git bence ki sana karşı kullanabileceği bi bahanesi olmasın. İşte kıskandıda gelmedi gibifalan. Büyüklük sende kalsın. Elbise ve topuklu ayakkabı giy ama

Bence git ve en yüksek platform ve en mini elbiseyi giy

birde yanında bir kaç poz foto çekin
bakalım gelinliklerle üzerine atlayacak mı çıkar şunu diye

GİTME canım o kızla ne işin var senin gibi iyi birinin, davranışlarıyla seni kirletmesine izin verme

ben olsam giyer topuklumu süslenir püslenir giderim.takını tak gayet mutlu görün bi daha da sık görüşme mesafeni koy bitsin gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…