nikah yemeği???

İftar 8.10 da ise zaten bir saat yemek sürer kimse sıkılmaz

Ama çok büyük mekan ayarlamayın iftarda servis sıkıntısı olmasın

Ayrıca da sohbet olur zira zaten insanlar çoğu Zaman sohbet ediyor düğünde vs

Bir de Oray'ı bilmem de fasıl olan yerler var iftarda yani size özel değil de tüm mekana

İftar olmadan başlıyor tam iftarda az ara sonra devam ediyor

evet şimdi görüştüm varmış arayacaklar beni :)))))

geçen hafta ordaydık eşimle bayanlar toplanmış eğlence yapıyorlardıve mekan on numara çiçekler için de çocuklar için oyun yerleri atlar tay çok beğendim ben fiyatda aşina tavacı gibi pahalı değildi

bende fasıl istemiştim önce . Araştırdım fasıl restorantları var ama hep içkili yerler .. Yani ramazanda uygun düşmez dedi nişanlım.

aradılar şimdi havuzbaşı küçük bir alanları varmış , canlı müzik varmış ,fiyatları da uygun geldi. Mekanda güzelse harika olacak .. çok çok teşekkür ederim fikir için

ramazanda restauranlarda şirket yemekkleri oluyor hepsi 100 200 kişi mi sanki.

Ramazanda ickili restoranlar icki servisi yapmiyor cogunlukla. Siz hangi restorani arasaniz 50 kisilik yer ayirtsaniz olur yani. Mekani kapatmak zorunda degilsiniz, herkes iftarini yapar sonrasinda hos sohbet olur, ustune de nikah memuru gelir kiyar nikahi mis gibi de olur. Otellerle de gorusun mutlaka,guzel fiyat alabilirsiniz. Hayirli olsun

Galata ile Gattini ile konuş bi. Sahildeki yerlere son yani. Bak gattini hoş geldi kulağıma.. Ama fiyatını bilemem sıkı pazarlık yapmalısın sahibi biraz ketum.

direk düğün diye söylemeyin restorana...

ramazan'da zaten herkes dışarıda misafirlerini ağırlar, o formatta bir anlaşma yaparsınız.

50 kişi için restoran kapatılmaz ama 50 kişinin alacağı bölmeleri olan bir yere bakabilirsiniz, oteller olabilir vs...

Biz de nikah sonrası yakın akrabalarla yemek etkinliği yaptık. Benim tarafım 25 kişi falandı, eşimin tarafı bizim 2 katımızdı. Ama çok güzel oldu. Düğüne para vereceğimize sadece aile arası çok güzel bir etkinlik oldu. Düğünlerden nefret ederim, eşim de aynen..

düğün yemeği söylemeyin fasıllı bir restaurantı arayın 45 kişi iftara geleceğiz diyin. çok rahat bulursunuz bu şekilde

bende düğün sevmem zaten de o kadar kalabalığımız yok Sizin etkinlikte müzik var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…