Hayırlı olsun , inşallah çok mutlu olun bu sefer
Bizimki büyük bir restoranda oldu, yanlış hatırlamıyorsam 4 katlıydı ve en üst katı bize ayırmışlardı, öyle hafif bir müzik çalıyordu sadece..bende düğün sevmem zaten de o kadar kalabalığımız yokSizin etkinlikte müzik var mıydı?
aradılar şimdi havuzbaşı küçük bir alanları varmış , canlı müzik varmış ,fiyatları da uygun geldi. Mekanda güzelse harika olacak .. çok çok teşekkür ederim fikir için
aradılar şimdi havuzbaşı küçük bir alanları varmış , canlı müzik varmış ,fiyatları da uygun geldi. Mekanda güzelse harika olacak .. çok çok teşekkür ederim fikir için
mersinde bildiğim yer yok ama şöyle yap yasemin garden gibi bir yer ayarla orda canlı müzikte var en son vardı yani yer olarakta güzel ya da yemekten sonra canlı müzik olan yere gidin içki içiyor musunuz bilmiyorum her yer fıstığın vokalistleri sağlam söylüyorMerhaba hatunlar,
Çok yoruldum ve kafam allak bullak bu konu yüzünden.Gerçekten fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.
3 hazirana nikah günümüzü aldık çok şükür. Gündüz dolu olduğu için akşam saat 9:00 da nikahımız kıyılacak.
Bu sebepten ve tarih ramazana denk geldiğinden iftar yemeği şeklinde dışarda bir yerlerde olsun dedik.
Öyle kalabalık bir aile değiliz. Bir liste çıkardık aile fertlerinden 15 kişi , iş arkadaşlarından 15 kişi ve diğer konu komşu arkadaşlardan toplasan 15 kişi anca etti.
Yani ortalama 45 kişi oldu davetli listemiz. Aslında başka davet edebileceğimiz de kimse yok.
Ben nikahımda hafif müzik de istiyorum .
Mersinde 40-50 kişilik yemekli nikah için canlı müzik olan , şık bir yer bulamıyorum.
Nereyi arasam 100-200 kişilik minimum.
ben ne yapayım şimdi. Şeytan diyor kimseyi çağırma giy gelinliğini al nikah memurunu , 2 şahidi kıy nikahını.
kendimi çok kötü hissediyorum . Ne yapalım yani biz kalabalık aile olmadık ki hiçç...
Yani hafızayı zorluyorum ,şu an istanbuldayım ve ismini hatırlayamıyorum ama sanırım el değiştirdi geçen senelerde gittiğimizde tesadüfen farketmiştim ismi değişmişti....Şu antik bölge hemen yanında....
Ay bizde azız :) şimdiden gerginlik basıyor :)Merhaba hatunlar,
Çok yoruldum ve kafam allak bullak bu konu yüzünden.Gerçekten fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.
3 hazirana nikah günümüzü aldık çok şükür. Gündüz dolu olduğu için akşam saat 9:00 da nikahımız kıyılacak.
Bu sebepten ve tarih ramazana denk geldiğinden iftar yemeği şeklinde dışarda bir yerlerde olsun dedik.
Öyle kalabalık bir aile değiliz. Bir liste çıkardık aile fertlerinden 15 kişi , iş arkadaşlarından 15 kişi ve diğer konu komşu arkadaşlardan toplasan 15 kişi anca etti.
Yani ortalama 45 kişi oldu davetli listemiz. Aslında başka davet edebileceğimiz de kimse yok.
Ben nikahımda hafif müzik de istiyorum .
Mersinde 40-50 kişilik yemekli nikah için canlı müzik olan , şık bir yer bulamıyorum.
Nereyi arasam 100-200 kişilik minimum.
ben ne yapayım şimdi. Şeytan diyor kimseyi çağırma giy gelinliğini al nikah memurunu , 2 şahidi kıy nikahını.
kendimi çok kötü hissediyorum . Ne yapalım yani biz kalabalık aile olmadık ki hiçç...
ama uzak biraz o sıkıntı olur mu
mersinde bildiğim yer yok ama şöyle yap yasemin garden gibi bir yer ayarla orda canlı müzikte var en son vardı yani yer olarakta güzel ya da yemekten sonra canlı müzik olan yere gidin içki içiyor musunuz bilmiyorum her yer fıstığın vokalistleri sağlam söylüyor
Illa düğün organize etmeniz sart mi? Begendiginiz şık bir yere 45 kişilik rezervasyon yaptirirsiniz? Ben otelleri de düşünün derim. Toplanti odalari oluyor size ait şık ve küçük. Ama canlı müzik olmaz sanırım. Neden ramazan tercih ettiniz
Herhangi müzikli bi restoranla anlaşın
Ramazanda iftar menüleri yüksek olur yalnız normaldeki yemekle fiyatı bir tutmayın
Kişinaşı enkötü 50 olur diye düşünüyorum nikahta olucağı için ayrı masada ayarlaması gerek
Kandak restorana baktınız mı?? Mezitli de. Orası güzel bir yer. Bence nikah için de uygun.
Ay pardon ramazan olduğunu unuttum canımramazanda içmeyiz canım , yasemin garden da olabilir evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?