nikah yemeği???

mersinde bildiğim yer yok ama şöyle yap yasemin garden gibi bir yer ayarla orda canlı müzikte var en son vardı yani yer olarakta güzel ya da yemekten sonra canlı müzik olan yere gidin içki içiyor musunuz bilmiyorum her yer fıstığın vokalistleri sağlam söylüyor

Illa düğün organize etmeniz sart mi? Begendiginiz şık bir yere 45 kişilik rezervasyon yaptirirsiniz? Ben otelleri de düşünün derim. Toplanti odalari oluyor size ait şık ve küçük. Ama canlı müzik olmaz sanırım. Neden ramazan tercih ettiniz

Herhangi müzikli bi restoranla anlaşın
Ramazanda iftar menüleri yüksek olur yalnız normaldeki yemekle fiyatı bir tutmayın
Kişinaşı enkötü 50 olur diye düşünüyorum nikahta olucağı için ayrı masada ayarlaması gerek

pompeipolisin ordaki sahil restorant mı? orası yıkıldı herhalde tadilat var.

Ay bizde azız :) şimdiden gerginlik basıyor :)
Erkek tarafı kac kısı

Kandak restorana baktınız mı?? Mezitli de. Orası güzel bir yer. Bence nikah için de uygun.

Benimde ilk evliligimde nikah sonrasi yemekli muzikli eglencem 40 kisi falandi.sulaleyi götürecek halim yok ya.
Simdi yine aynisini yapacagim nikahtan sonra yemege 30 40 kisi sonrasi after party 15 kisi ancak.
Hicte az degilsiniz yani bunun icin can sıkmayin

ramazanda içmeyiz canım , yasemin garden da olabilir evet.

düğün değil de nikah yemeği olsun dedik . Hafta içi herkes çalışıyor zaten topu topu 40-50 kişilik bir çevremiz var bide hafta içi olursa yarı yarıya katılım düşer. Hafta sonu da eylüle kadar gündüz nikah dolu. Mecbur akşam olacak . olmuşken iftar yemeği olur dedik.

bizde ortalama 40-50 tl maliyet olur diyoruz kişibaşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…