• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah yemeği???

Ay bizde azız :) şimdiden gerginlik basıyor :)
Erkek tarafı kac kısı

erkek tarafının sadece ailesi 10 kişi katılacak. Arkadaşlarımız hep ortak zaten.
Siz de az kişiyseniz nikah+yemek yapın derim.
hatta gündüz yer olsaydı ben nikahı belediyenin salonunda yapıp davetlileri sadece yemeğe çağırmayı düşünmüştüm.

Benimde ilk evliligimde nikah sonrasi yemekli muzikli eglencem 40 kisi falandi.sulaleyi götürecek halim yok ya.
Simdi yine aynisini yapacagim nikahtan sonra yemege 30 40 kisi sonrasi after party 15 kisi ancak.
Hicte az degilsiniz yani bunun icin can sıkmayin

canım nikahımız belediyeden olaydı dediğin gibi canımı hiç sıkmazdım. Ama işte nikah memuru da ayarlayacağımız yere gelecek , şık ve müzikli bir yer olsun diyorum. Onlar da 100-200 kişilik minimum çoğunlukla . ama burdan aldığım fikirlerle bir kaç yer buldum :)

erkek tarafının sadece ailesi 10 kişi katılacak. Arkadaşlarımız hep ortak zaten.
Siz de az kişiyseniz nikah+yemek yapın derim.
hatta gündüz yer olsaydı ben nikahı belediyenin salonunda yapıp davetlileri sadece yemeğe çağırmayı düşünmüştüm.
Ama insanın hevesi kalıyor
Can'ım sen nişanı nerde yaptın

Merhaba hatunlar,
Çok yoruldum ve kafam allak bullak bu konu yüzünden.Gerçekten fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.
3 hazirana nikah günümüzü aldık çok şükür. Gündüz dolu olduğu için akşam saat 9:00 da nikahımız kıyılacak.
Bu sebepten ve tarih ramazana denk geldiğinden iftar yemeği şeklinde dışarda bir yerlerde olsun dedik.
Öyle kalabalık bir aile değiliz. Bir liste çıkardık aile fertlerinden 15 kişi , iş arkadaşlarından 15 kişi ve diğer konu komşu arkadaşlardan toplasan 15 kişi anca etti.
Yani ortalama 45 kişi oldu davetli listemiz. Aslında başka davet edebileceğimiz de kimse yok.
Ben nikahımda hafif müzik de istiyorum .
Mersinde 40-50 kişilik yemekli nikah için canlı müzik olan , şık bir yer bulamıyorum.
Nereyi arasam 100-200 kişilik minimum.
ben ne yapayım şimdi. Şeytan diyor kimseyi çağırma giy gelinliğini al nikah memurunu , 2 şahidi kıy nikahını.
kendimi çok kötü hissediyorum . Ne yapalım yani biz kalabalık aile olmadık ki hiçç...
canli muzik yapan bir cafede masalar ayirtin
isteginiz dogrultusunda size bir dans muzigi bile çalabilirler restoranlar zor ama cafeler bu konuda daha kullanisli eger sayiniz azsa illa bir yeride kapatmak zorunda degilsiniz bence bu sekildede gayet guzel olabilir

canım benim ikinci evliliğim olacak .
Nişanı aile arasında evde yaptık . İsteme ve nişan aynı zamanda oldu.
Allah bi ömür mutlu etsin inş
Ben de kucuk bi kafe istiyorum hatta düğünü de kucuk bi salon ki az olduğu belli olmasın :)
Kınayı da yine kafe

Anne tarafı sekiz teyze kuzen toplam
Baba tarafı 13 kişiyiz amca hala yine :) dugunu yaşadığım yerde yapmıcam arkadas çevrem o yüzden kimi gelir kimi gelmez bes kişi desek :)

Erkek tarafı da bi bu kadar :) en iyisi ben belediye nikahı ile gideyim :)

Allah bi ömür mutlu etsin inş
Ben de kucuk bi kafe istiyorum hatta düğünü de kucuk bi salon ki az olduğu belli olmasın :)
Kınayı da yine kafe

Anne tarafı sekiz teyze kuzen toplam
Baba tarafı 13 kişiyiz amca hala yine :) dugunu yaşadığım yerde yapmıcam arkadas çevrem o yüzden kimi gelir kimi gelmez bes kişi desek :)

Erkek tarafı da bi bu kadar :) en iyisi ben belediye nikahı ile gideyim :)

canım ya senin ilk evliliğin sanırım gönül ister ki 500 kişilik bir düğün olsun. Ama napalım önemli olan kalabalık değil huzur olması dimi? Sen de düğüne yapacağın masrafı iyi bir balayına harcarsın..

canım ya senin ilk evliliğin sanırım gönül ister ki 500 kişilik bir düğün olsun. Ama napalım önemli olan kalabalık değil huzur olması dimi? Sen de düğüne yapacağın masrafı iyi bir balayına harcarsın..
en iyi fikir dugun yapip el aleme misket oynatacagima yemekli bir nikah yapip bomba bir balayı yapmayı tercih ederdim ama iste adetler töreler dugun sizin gununuz nasil isterseniz oyle yaparsiniz azlık cokluk onenli degil yeterki sizin icin guzel unutamayacaginiz hos bir gun olsun

Back