• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah yemeği???

IMG_0817.JPG
IMG_1324.PNG
IMG_1325.PNG
aradılar şimdi havuzbaşı küçük bir alanları varmış , canlı müzik varmış ,fiyatları da uygun geldi. Mekanda güzelse harika olacak .. çok çok teşekkür ederim fikir için:KK200:

Bi kaç kare

Merhaba hatunlar,
Çok yoruldum ve kafam allak bullak bu konu yüzünden.Gerçekten fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.
3 hazirana nikah günümüzü aldık çok şükür. Gündüz dolu olduğu için akşam saat 9:00 da nikahımız kıyılacak.
Bu sebepten ve tarih ramazana denk geldiğinden iftar yemeği şeklinde dışarda bir yerlerde olsun dedik.
Öyle kalabalık bir aile değiliz. Bir liste çıkardık aile fertlerinden 15 kişi , iş arkadaşlarından 15 kişi ve diğer konu komşu arkadaşlardan toplasan 15 kişi anca etti.
Yani ortalama 45 kişi oldu davetli listemiz. Aslında başka davet edebileceğimiz de kimse yok.
Ben nikahımda hafif müzik de istiyorum .
Mersinde 40-50 kişilik yemekli nikah için canlı müzik olan , şık bir yer bulamıyorum.
Nereyi arasam 100-200 kişilik minimum.
ben ne yapayım şimdi. Şeytan diyor kimseyi çağırma giy gelinliğini al nikah memurunu , 2 şahidi kıy nikahını.
kendimi çok kötü hissediyorum . Ne yapalım yani biz kalabalık aile olmadık ki hiçç...
mersinde bildiğim yer yok ama şöyle yap yasemin garden gibi bir yer ayarla orda canlı müzikte var en son vardı yani yer olarakta güzel ya da yemekten sonra canlı müzik olan yere gidin içki içiyor musunuz bilmiyorum her yer fıstığın vokalistleri sağlam söylüyor

Illa düğün organize etmeniz sart mi? Begendiginiz şık bir yere 45 kişilik rezervasyon yaptirirsiniz? Ben otelleri de düşünün derim. Toplanti odalari oluyor size ait şık ve küçük. Ama canlı müzik olmaz sanırım. Neden ramazan tercih ettiniz

Herhangi müzikli bi restoranla anlaşın
Ramazanda iftar menüleri yüksek olur yalnız normaldeki yemekle fiyatı bir tutmayın
Kişinaşı enkötü 50 olur diye düşünüyorum nikahta olucağı için ayrı masada ayarlaması gerek

Yani hafızayı zorluyorum ,şu an istanbuldayım ve ismini hatırlayamıyorum ama sanırım el değiştirdi geçen senelerde gittiğimizde tesadüfen farketmiştim ismi değişmişti....Şu antik bölge hemen yanında....

pompeipolisin ordaki sahil restorant mı? orası yıkıldı herhalde tadilat var.

Merhaba hatunlar,
Çok yoruldum ve kafam allak bullak bu konu yüzünden.Gerçekten fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.
3 hazirana nikah günümüzü aldık çok şükür. Gündüz dolu olduğu için akşam saat 9:00 da nikahımız kıyılacak.
Bu sebepten ve tarih ramazana denk geldiğinden iftar yemeği şeklinde dışarda bir yerlerde olsun dedik.
Öyle kalabalık bir aile değiliz. Bir liste çıkardık aile fertlerinden 15 kişi , iş arkadaşlarından 15 kişi ve diğer konu komşu arkadaşlardan toplasan 15 kişi anca etti.
Yani ortalama 45 kişi oldu davetli listemiz. Aslında başka davet edebileceğimiz de kimse yok.
Ben nikahımda hafif müzik de istiyorum .
Mersinde 40-50 kişilik yemekli nikah için canlı müzik olan , şık bir yer bulamıyorum.
Nereyi arasam 100-200 kişilik minimum.
ben ne yapayım şimdi. Şeytan diyor kimseyi çağırma giy gelinliğini al nikah memurunu , 2 şahidi kıy nikahını.
kendimi çok kötü hissediyorum . Ne yapalım yani biz kalabalık aile olmadık ki hiçç...
Ay bizde azız :) şimdiden gerginlik basıyor :)
Erkek tarafı kac kısı

Kandak restorana baktınız mı?? Mezitli de. Orası güzel bir yer. Bence nikah için de uygun.

Benimde ilk evliligimde nikah sonrasi yemekli muzikli eglencem 40 kisi falandi.sulaleyi götürecek halim yok ya.
Simdi yine aynisini yapacagim nikahtan sonra yemege 30 40 kisi sonrasi after party 15 kisi ancak.
Hicte az degilsiniz yani bunun icin can sıkmayin

mersinde bildiğim yer yok ama şöyle yap yasemin garden gibi bir yer ayarla orda canlı müzikte var en son vardı yani yer olarakta güzel ya da yemekten sonra canlı müzik olan yere gidin içki içiyor musunuz bilmiyorum her yer fıstığın vokalistleri sağlam söylüyor

ramazanda içmeyiz canım , yasemin garden da olabilir evet.

Illa düğün organize etmeniz sart mi? Begendiginiz şık bir yere 45 kişilik rezervasyon yaptirirsiniz? Ben otelleri de düşünün derim. Toplanti odalari oluyor size ait şık ve küçük. Ama canlı müzik olmaz sanırım. Neden ramazan tercih ettiniz

düğün değil de nikah yemeği olsun dedik . Hafta içi herkes çalışıyor zaten topu topu 40-50 kişilik bir çevremiz var bide hafta içi olursa yarı yarıya katılım düşer. Hafta sonu da eylüle kadar gündüz nikah dolu. Mecbur akşam olacak . olmuşken iftar yemeği olur dedik.

Herhangi müzikli bi restoranla anlaşın
Ramazanda iftar menüleri yüksek olur yalnız normaldeki yemekle fiyatı bir tutmayın
Kişinaşı enkötü 50 olur diye düşünüyorum nikahta olucağı için ayrı masada ayarlaması gerek

bizde ortalama 40-50 tl maliyet olur diyoruz kişibaşı.

Back