dünyanın sonu değil annem yaptığı işte dolandırıldı ve 70 bin tll borcumuz var ben part çalışıom 400 annem asgari maaş alıo ben 500de babamdan alıom bişekilde ödemeye çalışıyoruz kredi aldık tek bi yerde birleşti borçlar varsın düğün olmayıversin bi düğün olmadı diye ayrılınmaz bence siz birbirinizi seviyorsanız tabiki ailesi çok bencildavranmış onlara haklı demiyorum sadece sizin tutumunuz da yanlış bence ya da verin arabayı evi ne yaparlarsaa yapsınlar ztn evde oturamıcanız kirası kız kardeşine gitcek ev olsa ne olmasa ne şu durumda arabada elbet alınır zamanla
elbette seviyorz ama, bize sürekli çift maaşsınız yaparsınız denmesi, ev aldık araba aldık demesi bizi çok üzüyor
benim ailemede erkek tarafı olraka ev aldık, araba aldık diyor benim yanımda.. benimde ailemin evi, bahçesi var onlarda benim ALLAH KORUSUN ÖLÜNCE BİZE KALICAK dedim, şimdi onlara evi bana bahçeyi verin dememi bekliyorsunuz dedim, biz sizin gibi anlaşma yapamayız dedim:26:
Eşinin nereli oldugunu cok merak ettim karadeniz civarlarından mı? Evet para önemlı degıl gıbı görunebılır ama bazı aıleler yada kulturlerde dıyeyım bu olay adet halınde yasanıyor erkek cocuk okutulur buyutulur dugunde nevar neyoksa hepsı uzerınden yangından mal kacırır gıbı alınır sonra bızde sunu yapmıstık oyuzden aldık adet böyle derler.Daha sonra sınırlerını yıpratmayacaklarsa uzak dur bu dıaloglardan.
ne saçma bir cevap ne demek karadenizlimi ? benim nişanlımda karadenizli bana sormadan asla hareket etmez ailesi. bu nasıl bir ırkçılıktır yaaa...
Dikkatli okuyun bazı aileler ve kültürlerde dedim karadenizliler demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?