arkadaşlar allah nasip ederse biz nikah işlemi başlatacağız.Yalnız merak ettiğim bir durum var.Nikah işlemi için tüm evraklarım hazır olsa aynı gün nikah kıyılır mı?
Artık yıldırım nikahı kıymıyorlar diye biliyorum. En erken 2 gün - 1 hafta içine nikah günü verebiliyorlar. Tabii nikah memuru veya belediye çalışanı olmadığım için kesin bilemiyorum. Bence siz belediyeden bilgi alın, hemen yarın arayın.
Mutluluklar dilerim :)
arkadaşlar allah nasip ederse biz nikah işlemi başlatacağız.Yalnız merak ettiğim bir durum var.Nikah işlemi için tüm evraklarım hazır olsa aynı gün nikah kıyılır mı?
ben cevap vereyim tatlım..evlendirme memurluğunda çalıştım..
aynı gün verilmez çünkü zaten memurluğa gelip listeyi alman ve gerekenleri yapman
1.5 gününü alıyor en aşağı.nikah listeleri 1 gün önceden hazırlandığından
aynı güne nikah verilemiyor..ama evraklarını tamamladığından
ertesi gün boş ise nikah saati verirler..
Bizim nikahımızın kıyıldığı yer ufak bir yerdi. Bir de yoğunluğun olmadığı bir dönemdi. Evrakları tamamladık başvuru için gittik, hadi kıyalım nikahınızı demişlerdi. Tabi bize uygun değildi o gün, olmadı. Olabiliyor demek ki. :)