Nikah Nikah tarihi

akilyon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
467
18
98
İstanbul
arkadaşlar allah nasip ederse biz nikah işlemi başlatacağız.Yalnız merak ettiğim bir durum var.Nikah işlemi için tüm evraklarım hazır olsa aynı gün nikah kıyılır mı?

konu hakkında bilgi sahibi değilim Hayırlı olsun demek için geldim konuna

Bir ömür mutlu olun inşallah

Yıldırım nikahı diye bişey var ama............

Artık yıldırım nikahı kıymıyorlar diye biliyorum. En erken 2 gün - 1 hafta içine nikah günü verebiliyorlar. Tabii nikah memuru veya belediye çalışanı olmadığım için kesin bilemiyorum. Bence siz belediyeden bilgi alın, hemen yarın arayın.
Mutluluklar dilerim :)

arkadaşlar allah nasip ederse biz nikah işlemi başlatacağız.Yalnız merak ettiğim bir durum var.Nikah işlemi için tüm evraklarım hazır olsa aynı gün nikah kıyılır mı?
ben cevap vereyim tatlım..evlendirme memurluğunda çalıştım..
aynı gün verilmez çünkü zaten memurluğa gelip listeyi alman ve gerekenleri yapman
1.5 gününü alıyor en aşağı.nikah listeleri 1 gün önceden hazırlandığından
aynı güne nikah verilemiyor..ama evraklarını tamamladığından
ertesi gün boş ise nikah saati verirler..

şimdiden mutluluklar..

Bizim nikahımızın kıyıldığı yer ufak bir yerdi. Bir de yoğunluğun olmadığı bir dönemdi. Evrakları tamamladık başvuru için gittik, hadi kıyalım nikahınızı demişlerdi. Tabi bize uygun değildi o gün, olmadı. Olabiliyor demek ki. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…