Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar benim nikahım 4eylüldü.Fakat şimdi 1 eylül yani ramazan bayramının son gününe almak istiyorum.Böyle bir şey mümkün mü? Resmi tatillerde nikah kıyılır mı? Birde ekstra ücret ödenmesi gerekir mi?
Merhaba arkadaşlar benim nikahım 4eylüldü.Fakat şimdi 1 eylül yani ramazan bayramının son gününe almak istiyorum.Böyle bir şey mümkün mü? Resmi tatillerde nikah kıyılır mı? Birde ekstra ücret ödenmesi gerekir mi?
canım ben ramazan bayramının 3.gunu evlendim nikahım solonda kıyıldı ek ücret ödendi bi arkadaşımda 23nisanda evlendi nikah dairesinde ama o ekstra bi ücret ödedimi bilmiyoruma
canım ben ramazan bayramının 3.gunu evlendim nikahım solonda kıyıldı ek ücret ödendi bi arkadaşımda 23nisanda evlendi nikah dairesinde ama o ekstra bi ücret ödedimi bilmiyoruma
valla bizzat ben yaşadım eminim insan evlendiği günü unuturmu:)hatta sinir olmuştum bayramda evleniyorum diye sen nasıl düşünüyorsun nikahı salondamı?nikah dairesin demi?
valla bizzat ben yaşadım eminim insan evlendiği günü unuturmu:)hatta sinir olmuştum bayramda evleniyorum diye sen nasıl düşünüyorsun nikahı salondamı?nikah dairesin demi?
Nikah dairesinde.Benim olayım biraz farklı canım ya.Düğünüm manisada.Burada kına gecesi ve nikah yapacağız.Kına gecesi içinde ancak o günü ayarladık.Nikahta aradan çıksa diyorum.
Nikah dairesinde.Benim olayım biraz farklı canım ya.Düğünüm manisada.Burada kına gecesi ve nikah yapacağız.Kına gecesi içinde ancak o günü ayarladık.Nikahta aradan çıksa diyorum.
aynı gun hem nikah hem kına 2ayağn bi papuca girer yinede sen bilirsin ama olu nikah memurları bayramdada calışıyor ama ekstra bi ücret olabilir netice bayram masaisi yapacak şimdiden hayırlı olsun
bak aklıma ne geldi madem aynı gun düşünüyorsun nikahı madem kına salonda nikah memurunu salona cağır nikahınız kıyılır ardından kına gecesi başalr hem böelelikle kına ya gelen yakınların nikahınıda görmüş olurlar madem başka şehirin olcak düğünün değişik olurdu tabi benimki sadece bi fikir yinede sen bilirsin