• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Sorunu

Sizin içinizde nişanlınıza karşı bir güvensizlik var yoksa evlilik yoluna çıkılmış bir kere ha 5 ay önce nikah ha sonra orası fark etmezdi ki nikah için de geçerli sebepler de varken ama siz nişanlınıza güvenemiyorsunuz bazı şeyler için sanırım. Kafanız karışıksa tabi ki beklemeniz daha iyi olur.

bizde resmi durumlardan dolayı nikahı 3 ay önce yaptık.. ilk önce dedim gizleyelim herkesten düğünde de olsun diye.. sonra nikahı düğünde akrabası kıyacağı için 1 kişi bile duysa akıllarına başka bişey gelir diye yakın ailemizle nikah töreni yaptık, giyindik süslendik :) gayet güzel oldu, hiçte pişman değilim.. ayrıca sen bu adamla zaten evlenmeyecekmisin 5 ay sonra ha nikah şimdi olmuş, ha 5 ay sonra ne farkeder ki :) yani kendi tercihiniz tabiki de ben düğünüm olana kadar aynı evde kalmadım eşimle.. nikah sadece formalite oldu yani.

ben de şubatta nikah yapıp eşimin yanına tayin istedim
düğünümüz temmuzda oldu
neyi kafana taktığını anlamadım
nisandan itibaren de aynı evde yaşadık

nişanlımı çok seviyorum ve evleneceğim insan diyorum hep.
ama son zamanlarda ufak sorunlarımız oldu ve büyüdü yıprattı bizi.
ikimizin de birbirimize soğuk davrandağı eskisi gibi çoşkulu olmayan bi dönemdeyiz aslında.
belkide bu yüzden,yani birbirimizi toparlayamadık hala..
şimdide nikah konusu açılınca biraz tuhaf oldum.
yani hem çok seviyorum ama hemde ufak şeylerden yaşadığımız kırgınlıklar soğukluk falan derken
bi tuhaf oldu içim.

yani son zamanlardaki ufak şeyler yaşanmamış olsaydı koşa koşa nihaka gidecek olan ben, şimdi korkar ve boş boş bakar oldum.
9 aydır ayrı illerdeyiz ara ara görüşsekde hasretliğin verdiği bi duygu belkide bilmiyorum ki kızlar ...

korkuların olabilir ama nişsanlın içinde zor durum sen nikah istemedikçe senden uzaklaşabilir. aynı duurmda o olsa ve istemese eminim sende soğurdun. hakkınızda hayırlısı olur inş

korkuların olabilir ama nişsanlın içinde zor durum sen nikah istemedikçe senden uzaklaşabilir. aynı duurmda o olsa ve istemese eminim sende soğurdun. hakkınızda hayırlısı olur inş

evet bende böyle olmasından da korkuyorum. onu kırmak üzmek istemiyorum.
belkide bana karşı eskisi gibi deli dolu sevgiyle yaklaşsa ben şuan acaba ne giysem diye düşünüyor olurdum.
:31::31::31:

Back
X