Arkadaşlar nikah salonuna giriş müziği arıyorum özellikle sözsüz sadece müzik olsun istiyorum ve çok slow olmasını istemiyorum bu tarz müzik kullanan yada kullanacak olan yada fikir sunacak arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum yardımcı olun lütfennnn
love story olabilir. richard clayderman bestecisi. sözsüz tam istediğin gibi. ben ilk dans olarak bunu düşünüyorum meselaaa
rihanna dıamond öneririm tarzına uygun mu bılmıyorum ama hem romantık bır havası var hemde ritmi cook hoş.. benımde 5 ay sonra düğünüm var sıkılmazsam bunu düşünüyorum :)))))
hem ritimli hem romantık bı havada olması hoşuma gıttı ama....... bende bır araştırma içindeyım karşıma cıkarsa yıne fıkrımı paylaşırım canım :)) (bu arada senın düğünün ne zaman)
bende hazıran düşünüyordum,, bulamadık ağustos da :)))))
senın yıne kuzenın benım kız kardeşimde ağustosa aldı :)) kafana takma tatlım :)
Por una cabeza - Carlos Gardel
melih kibar-mesaj.. ben bununla çıkmıştım çok coşkulu ve güzel oluyor :))))
sanırım senle aynı tarz müzik istiyoruz anladığım kadarıylateşekkürlerr seçenekler arasına aldım:)
sanırım senle aynı tarz müzik istiyoruz anladığım kadarıyladiğer düşündüğün müzikler neler?Ben çıkışta hem coskulu hem duygusal hemde biraz hareketli istiyorum ama aklıma gelmiyor :2: ilk dans Bora Öztoprak seni seviyorum olacak o kesin kararım fakat çıkış müziği bulamadım coskulu birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?