• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah salonuna giriş müziği yardım edin lütfennn:)

hande8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
162
0
66
İstanbul
Arkadaşlar nikah salonuna giriş müziği arıyorum özellikle sözsüz sadece müzik olsun istiyorum ve çok slow olmasını istemiyorum bu tarz müzik kullanan yada kullanacak olan yada fikir sunacak arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum yardımcı olun lütfennnn

Arkadaşlar nikah salonuna giriş müziği arıyorum özellikle sözsüz sadece müzik olsun istiyorum ve çok slow olmasını istemiyorum bu tarz müzik kullanan yada kullanacak olan yada fikir sunacak arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum yardımcı olun lütfennnn

love story olabilir. richard clayderman bestecisi. sözsüz tam istediğin gibi. ben ilk dans olarak bunu düşünüyorum meselaaa

love story olabilir. richard clayderman bestecisi. sözsüz tam istediğin gibi. ben ilk dans olarak bunu düşünüyorum meselaaa

tatlım önerin için teşekkür ederim müziği dinledim güzel ancak çok slow ben biraz daha hareketli müzik istiyorum çünkü dans müziği olmuyacak nikah salonuna giriş için gerekli:(

rihanna dıamond öneririm tarzına uygun mu bılmıyorum ama hem romantık bır havası var hemde ritmi cook hoş.. benımde 5 ay sonra düğünüm var sıkılmazsam bunu düşünüyorum :)))))

rihanna dıamond öneririm tarzına uygun mu bılmıyorum ama hem romantık bır havası var hemde ritmi cook hoş.. benımde 5 ay sonra düğünüm var sıkılmazsam bunu düşünüyorum :)))))

canım teşekkürler öncelikle şarkıyı dinledim çok güzel ama şimdi nikah salonuna girerken bu müzik nasıl olur bilemedim:)

hem ritimli hem romantık bı havada olması hoşuma gıttı ama....... bende bır araştırma içindeyım karşıma cıkarsa yıne fıkrımı paylaşırım canım :)) (bu arada senın düğünün ne zaman)

hem ritimli hem romantık bı havada olması hoşuma gıttı ama....... bende bır araştırma içindeyım karşıma cıkarsa yıne fıkrımı paylaşırım canım :)) (bu arada senın düğünün ne zaman)

teşekkürler tatlım şarkı süper:) evrak işleri tamam kısmetse yarın gün almaya gidicez haziran bulamazsak ağustos:( senin?

teşekkürlerr seçenekler arasına aldım:)
sanırım senle aynı tarz müzik istiyoruz anladığım kadarıyla :52: diğer düşündüğün müzikler neler?Ben çıkışta hem coskulu hem duygusal hemde biraz hareketli istiyorum ama aklıma gelmiyor :2: ilk dans Bora Öztoprak seni seviyorum olacak o kesin kararım fakat çıkış müziği bulamadım coskulu birsey :(

sanırım senle aynı tarz müzik istiyoruz anladığım kadarıyla :52: diğer düşündüğün müzikler neler?Ben çıkışta hem coskulu hem duygusal hemde biraz hareketli istiyorum ama aklıma gelmiyor :2: ilk dans Bora Öztoprak seni seviyorum olacak o kesin kararım fakat çıkış müziği bulamadım coskulu birsey :(

maalesef bende hala bulamadım tatlım o sebeple şuan için ilk seçeneğimin arasında bu var Nicholas Jorelle – Fan Fan eğer tam olarak gönlüme göre bulamazsam sanırım bu müziği kullanıcam:) senin var mı seçeneklerin?

bende melih kibar-Mesaj - Toygar ışıklı - Al yazmalım arasında kaldım .. aslında bende daha farklı bişeyler istiyorum :(

Back