Nikah Nikah mi dugun mu ?

Benim ailem sen ne istersen o diyor onun ailesi de o ne isterse o diyor

Ailenin isteği önemli değil. Sen ve nişanlın ne istiyor önemli olan o. Yoksa sizin istemediğiniz bir şeyi sırf aileler istiyor diye mi yapacaksınız? Ne sçma ya.

Biz de nikah diye planladık eğer evlenirsek. Önce bir nikah akşamına da yakın akrabaları çağırarak bi yemek vermek müzik falan :) Böylesi düğünden daha ekonomik oluyor. En kötü bi menü 30 tl olsa ve 30 kişi çağırsanız 900 tl-1000 tl arası yapar. Hem de sadece sevdikleriniz olur yanınızda bence hem samimi hem de maddi yönden külfeti az.

Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama salon bulmak da zor ben 1 sene öncesinden zar zor buldum yemekli kir dugunu salonu bana göre değil düğün ama aileler istedi die bende ozaman kir düğünü olsun dedim

Ben nikah yapiyorum...pesine davetlilerle lüx bir mekanda yemek.
Ben parasinda değilim...düğün tarzım değil. Yani istiyorsan bence yapmalisin. Bu tür olaylarda kalbinin sesini dinlemelisin.

Ben nikah yapıyorum ve sonrasında en yakınlarıma eğlence yada yemek düşünüyorum.. Kına gecesinde oynanacak zaten

aileniz de razısıysa düğüne vereceğiniz parayla gezin tozun eğlenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…