nikah kurabiyeleri

gul89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
143
0
kızlar bu nikah kurabiyelerini ben yapıyorum? Nasıllar? nikah şekeri yerine veriliyor Aslında iternet adresim var satış yapıyorum ama sanırım adres yazmak yasak. İlgilenen olursa bana özelden mesaj atabilirsiniz?yerimseniben
dgn1.jpg

canim sitenizede baktim tek kelimeyle süpersiniz ya ellerinize saglik hepsi harika gorunuyor.
hayirli bol kazanclar :)

Çok güzeller :1shok: Ben bunları davetlilere vermeye kıyamam -tatlicadiarzu-

Çok güzeller :1shok: Ben bunları davetlilere vermeye kıyamam -tatlicadiarzu-

kendimi birden gelinligimle hayal ettimde nikahin baslamasina 10 dk falan kalmis herkez gelini ariyor fakat gelin yani ben bi köseye oturmus arkadasimin yaptgi kurabiyeleri agzima tikamakla mesgulum :roflol:

kendimi birden gelinligimle hayal ettimde nikahin baslamasina 10 dk falan kalmis herkez gelini ariyor fakat gelin yani ben bi köseye oturmus arkadasimin yaptgi kurabiyeleri agzima tikamakla mesgulum :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 delü kız sırnaşık şey

:roflol: ay cok guldum allah ıyılıgını versın emı:lepi:

baska sehırlere de yolluyormusun fıyat konusunda bılgı versen

Kızlar merhaba tanesi 2,5 lira diğer şehirlerede gönderiyorum. Yani nasıl istersen o şekilde hazırlıyoruz. Tek gelin tek hoşgeldin kurabiyeler şeklinde.yani ikili ve üçlü set olarak yaptırmak istemezsen. toplam üzerinden indirimde yapılabilir kişi sayısına bağlı..

Kızlar merhaba tanesi 2,5 lira diğer şehirlerede gönderiyorum. Yani nasıl istersen o şekilde hazırlıyoruz. Tek gelin tek hoşgeldin kurabiyeler şeklinde.yani ikili ve üçlü set olarak yaptırmak istemezsen. toplam üzerinden indirimde yapılabilir kişi sayısına bağlı..

bu arada didobutikpasta rumuzuda bana ait kafanız karışmasın. dün oradan cevap yazdım da o bakımdan :)

X