• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah işlemleri için sağlık raporu kan testi sonucu??

Byzc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
4
0
1
30
Konuya şöyle giriş yapayım. Nikah işlemleri için sağlık raporunu sağlık ocağından aldık nişanlım ile.. Sonuçlar ertesi gün çıktı hiçbir sorun yok dediler başta. Aradan 1 ay geçti sağlık ocağının doktoru nişanlımı arayıp benim tekrar kan vermem gerektiğini nişanlımın Hemoglobin değerinin yüksek olduğunu söylediler. Neyse tekrar kan verdim ben ve sonuç benim Hemoglobin F2 değerim yüksekmis nişanlımın ise Hemoglobin C3 yüksek. Doktor bi eğitim vericekmis ve imza atmamız gerekiyormuş taşıyıcı olabilirmisiz ben hiç bi şey anlamadım bu ne demek bilen var mı ? Hatta hamilelikte aşı olmam gerekiyormuş? Başına böyle bir şey gelen oldu mu??

merhaba. bizde gecen ay sağlık raporu aldık. nişanlımda akdeniz anemisi tasıyıcılığı cıktı. benim imza atmam gerekiyormus. bende de cıksaymıs tedavi olduktan sonra evlenebilirmişiz. ve aynı sekılde yine bende de cıksaymıs hamileyken bebek karnımda ölebilirmiş allah korusun. ama cok sukur bende bişey cıkmadı. nişanlım için imza atmaya gittim sağlık ocagına durumu bilip kabullendiğimin ispatı sanırım bu imza

Bende sonuçları bugün aldım benim nişanlımda da Akdeniz anemisi tasiyicligi varmış bende de sarılık taşıyıcılığı çıktı. İkimiz de imza attık. İler de doğacak olan çocuklar da taşıyıcılık olabilirlermiş doğduklarında aşı olmaları gerekiyormuş :( hayırlısı buymuş umarım kötü şeyler olmaz :((((

Back