Nikah nikah icin elbise??? yardim

3. çok şık,çok kibar duruyor.. birde 2. güzel...

2. elbise daha uygun. 1. biraz basite kaçar sanki, 3. elbisede daha çok parti felan için gibi sanki..

bunlardan farklı beğendiklerin oldumu? kaç yaşındasın? boyun kaç? birde kimin nikahı? (çokmu soru sordum :) ama bunlar önemli öncelikle.. )

başkasının nikahına gidiyorsan 1 ve 3 uygun olur bence. ama kendi nikahınsa 2. bide daha başka bissürü model bulabilirsin bence, 3 tane seçenek az gibi geldi. belki de ben takıntılıyımdır bilemedim :)

bunlardan farklı beğendiklerin oldumu? kaç yaşındasın? boyun kaç? birde kimin nikahı? (çokmu soru sordum :) ama bunlar önemli öncelikle.. )

cnm kendi nikahim icin düsündüm.. daha pek bakinmadim bunlar internetden buldugum modeller, yasim 23 boyum 1.73:) bide sirf resmi nikah icin olacak dügün ayri.. yardimiz icin tesekkürler:) cok zor karar vermek sonucta hersey tek bir kere yasanacak ve bu yüzden güzel olmak sart

başkasının nikahına gidiyorsan 1 ve 3 uygun olur bence. ama kendi nikahınsa 2. bide daha başka bissürü model bulabilirsin bence, 3 tane seçenek az gibi geldi. belki de ben takıntılıyımdır bilemedim :)

yok cnm haklisin bisürü model var ama iste karar verebilmek lazim, bazilarida güzel bi takim giy diyor.. off bilmiyorum ben gerci daha cok elbiseden yanayim ama karar veremiyorum

yok cnm haklisin bisürü model var ama iste karar verebilmek lazim, bazilarida güzel bi takim giy diyor.. off bilmiyorum ben gerci daha cok elbiseden yanayim ama karar veremiyorum

ay yok yok bence de kesinlikle elbise giy. yaşın çok genç, elbise daha yakışır. Allah mesut etsin canım bu arada, darısı başıma inşallah :)

boyunda musait elbiseye .. ama başka modellere bakabilirsin. 3 üde yaşın pek uygun değil gibi...

bence 2 ve 3 çok hoşmuş :) daha başka modelde bak istersen ben annemin gelinliğimi nikahta giymek istiyorum çok otantik olucak oyüzden elbise bakmıyorum hiç

canım bence hiç takım düşünce. sonuçta sonradan düğün bile olsa nikah özel bir gün. kesinlikle çok şık ve güzel olmalısın. eklediklerinden 2.elbiseyi beğendim. ama farklı modellerde olabilir. boyun uygun çünkü güzel taşırsın elbiseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…