- 15 Ekim 2015
- 104
- 60
- 28
- Konu Sahibi ebruli3390
Merhaba kızlar. Aralıkta nikahim var yalnız elbise bulamadım. Temiz ikinci el olsun öneri olsun yardımlarınızı bekliyorum. Pastel, beyaz krem tonları düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
200tl ye satıyor arkadaşım her bedene uygun arkası ipli oldugundanMerhaba kızlar. Aralıkta nikahim var yalnız elbise bulamadım. Temiz ikinci el olsun öneri olsun yardımlarınızı bekliyorum. Pastel, beyaz krem tonları düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşım kaç bedensin ? Benim çok güzel bir abiyem var kardeşimin düğününde giygim sadece dolabımda tertemiz duruyor. 34 Bedensen özelden ulaş bana...
200tl ye satıyor arkadaşım her bedene uygun arkası ipli oldugundan
Eki Görüntüle 1682481 Eki Görüntüle 1682483 Eki Görüntüle 1682485 Eki Görüntüle 1682489
Sorayimmerhaba elbise güzel fakat düşündüğüm bütçeden fazla biraz.
son fiyat ne olur acaba ?
merhaba canım, ben de nikahımda giyerim diye aldığım ama sonra planlar değiştiği için giyemediğim bi elbisem var. beğenirsen konuşalım.Merhaba kızlar. Aralıkta nikahim var yalnız elbise bulamadım. Temiz ikinci el olsun öneri olsun yardımlarınızı bekliyorum. Pastel, beyaz krem tonları düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim
En son 150 olur diyormerhaba elbise güzel fakat düşündüğüm bütçeden fazla biraz.
son fiyat ne olur acaba ?
Ayrıca boyu mankenin üstündeki kadar kısa durmuyor. BilgineMerhaba kızlar. Aralıkta nikahim var yalnız elbise bulamadım. Temiz ikinci el olsun öneri olsun yardımlarınızı bekliyorum. Pastel, beyaz krem tonları düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim
canım bende de nikah elbisem var bir kere nikahımda giydim sadece 50tlye veriyorum.