• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah nikah günü herkesin böyle bir resmi mutlaka olmalı kıslaarr:):)

böyle bir poz için kardeşimi foto çekiminde görevlendiricem haftaya.8 mayısta evleniyoruzzzzzzzzhihoyyythihoyyyt

ay kızlar benim nikah videomu görseniz izleyen herkes bayılıyor sandalyeden kalktım biraz iicene ezdim ayağını bide gülüyorum :roflol:

biz yapmadık çünkü bastan anlaştık
kimsenin kimseden üstün olmayacagını düşünerek denkliği baştan koyduk..kaydirigubbakcemile5

ahahakaydirigubbakcemile3 zaten ben düğünümde o pozu yakalamaları için tüm kankları örgütliycem.süper

biz yapmadık çünkü bastan anlaştık
kimsenin kimseden üstün olmayacagını düşünerek denkliği baştan koyduk..kaydirigubbakcemile5

Ben de gelinliğimi ayağıma basmaya çalışırken pisletmesin diye ben basacam diye önceden pazarlık ettim:) e tabi 1 hafta sonra da düğün var bi de onu temizlemekle mi uğraşıcam. Biz de baştan koyduk denk olamicağımızıkaydirigubbakcemile2

güzelmişte:1: o anı yakalayan birni nasıl bulucaz kimseye güvenmiorum nedense:sm_confused:

Ya bak yarama dokundun.
Ben heyecandan unuttum.
Hatta bacak bacak üstüne atmışım bir ara, öyle rahat rahat oturmuşum leyla leyla.kaydirigubbakcemile3
Güzel bir foto olmuş.
Allah mesut etsin.

Back