Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nikâh tarih anlamak istiyorum ama eşim işleri var bırakmıyorlar o gelmese ben tek gitsem olurmu acaba nikâh için gerekli belgeler hazır eşim gelmese olurmu
Nikâh tarih anlamak istiyorum ama eşim işleri var bırakmıyorlar o gelmese ben tek gitsem olurmu acaba nikâh için gerekli belgeler hazır eşim gelmese olurmu
50 100birsey almışlardı hatırlamıyorum tam şimdi ne kadardır bilmiyorum bı sorarsin bakarsın internetten, o kadar çalışmaya verir bı vekalet ücreti birşey olmaz, ugrasmana gerekte yok aslında nişanlın izin alsın iki saat ölmez, sağlık raporu lazım aile hekiminden vesikalık lazım bunları hazırladınız mı ki
Canımmm vekaletname isteniyor, noterden verebilir. 1000-2000 civarı bir şey tutar. Buna ek olarak da nikah kıyma ücreti var tabii.. Bizim bulunduğumuz belediyede 3500 tl idi geçen hafta ödedik...