nihayet aşılamam oldu

gxuxl@end

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
634
3
47
merhabalar:mymeka: eşimin yüzünden sizlere bir türlü haber veremedim neyse bu gün iş başı yaptı artık rahatım. CADIARZUilk fostimon diye iğneyle başladım göbekten yanında coraspin 10 gün devam ettim cuma aşılamam oldu (cuma doğum günümdü) ayarlasam böyle denk gelmez heralde neyse 11 temmuzda sonuç belli olcakmış ay ben çok heycanlıyım kafamçokkarıştı çok güzel başladım tedavi sürecide çok güzel geçti hele aşılama olca gün çok güldüm yanımdakileride güldürdüm inşallah tutunmuştur meleğimde 9 ay boyunca gülerim:roflol::roflol: kızlar dualarınızı bekliyorum a.s.

canım hayırlı olsun..a.s.ınsallah bebısın sana tutunmustur..
bırsey sormak ıstıyorum asılama yapılırken canın acıdı mı hıc?yanı sırıngayla enjekte edılırken acıyormu?:sm_confused:

bırsey sormak ıstıyorum asılama yapılırken canın acıdı mı hıc?yanı sırıngayla enjekte edılırken acıyormu?:sm_confused:
sağol inş tutunmuştur hiç acımadaı desem yeridir galiba ben acıya dayanıklıyım bi ben gülerek çıktım bakalım hayırlısı

:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:mymeka:

Hayırlısı olsun arkadaşım
9ay sonunda sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah Şeniz
tüm isteyenlerinde olur umarım :çok üzgünüm:

Hayırlısı olsun arkadaşım
9ay sonunda sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah Şeniz
tüm isteyenlerinde olur umarım :çok üzgünüm:
sağol canım bide tutuğunu öğrensem günler geçmiyor her belirtiyi acaba diyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah amiiiiiiiiiiiin

Canım hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. İlk aşılamanda başarıyı yakalamanı dilerim. Buradan gelişmelerini bizimle paylaşırsın canım. yerimseniben

hayırlı uğurlu olsun aşılaman, güzel güzel sonuşlar alırsın inşallah yerimseniben, hiç acı çekmedim diyosun, nerdeyse bütün arkadaşlar böyle diyor, ben 2 kez aşılama oldum, olurken bayağı acı çekiyorum, tansiyonum düşüyo, kan ter içinde kalıyorum, doktorlarda öyle! rahim çok dar diyolar.yani ben bildiğim bütün duaları okuyorum:çok üzgünüm:

Canım hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. İlk aşılamanda başarıyı yakalamanı dilerim. Buradan gelişmelerini bizimle paylaşırsın canım. yerimseniben
inşallah canım her gelişmeyi paylaşıcam eşim yok nasılsa o olunca kızıyo yat diyo e bende sıkıldım yatmaktan napımsırnaşık şey

hayırlı uğurlu olsun aşılaman, güzel güzel sonuşlar alırsın inşallah yerimseniben, hiç acı çekmedim diyosun, nerdeyse bütün arkadaşlar böyle diyor, ben 2 kez aşılama oldum, olurken bayağı acı çekiyorum, tansiyonum düşüyo, kan ter içinde kalıyorum, doktorlarda öyle! rahim çok dar diyolar.yani ben bildiğim bütün duaları okuyorum:çok üzgünüm:
inş hayırlı olur canım gerçekten acı çekmedim hatta bitti bu kadarmıydı bende çok korkmuştum dedim dr güldüler rahim darlığından olabilir canım senin duyduğun acı allah yardımcın olsun Şeniz

ayrıca sana tavsiyem devamlı onu düşünme pozitif düşün ama herşeyede hazırlıklı ol ve bol bol dinlen özellikle ilk 3-4 gün birde yüksek yerlere uzanma buda çok önemli.en önemlisi bolbol dua et
ayy:nazar: çok güzel ya inş benimde ilk denemede tutar tavsiyelerine ihtiyacım var canım başarmış biri olarak aklımda bikaç soru var sorabilirmiyim sana kafamçokkarıştı

merhaba arkadaslar bende dun aşılama oldum.benim bıraz canım acıdı ve kanamam oldu.bugunde kahverengı akıntım var hala .bu sızde de oldu mu bana yardım edermısınız bu konuda

hayırlı olsun canım herşey gönlünce olsun
geler yüzlü molmak çok güzel
inşALLAH BEBEĞİNLE HEP GÜLERSİN

X