Nihat Hatipoğlu'na canlı yayında buz kestiren soru

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Programa telefonla bağlanan izleyicinin, "Boşandığım eşimden hamile kalmak istiyorum" sözleri karşısında Hatipoğlu şaşkına döndü.
Sitene Ekle

Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor programında telefonla bağlanan bir kadın izleyici, "4 yıl önce boşandım. Boşandığım eşimden 2 çocuğum var. Eşim benden ayrıldıktan sonra başka bir kadınla evlendi. Ben şimdi 3. bir çocuk istiyorum. Kimseden de istemiyorum. Çocuklarımın kardeşi kendi babalarından olsun, kendi canlarından olsun istiyorum. 3. çocuğumun babasının da eski kocam olmasını istiyorum. Boşandığım eşimden hamile kalmak istiyorum" sorusu karşısında Hatipoğlu şaşkına döndü. milliyet

bu seyirciler gerçek mi ya, ne demesini bekliyorsun hocanın, hemen koş git bi çocuk daha yap günah değil demesini mi

şimdide bu moda oldu ..madem adam kötü boşandın..ondan olan çocukmu iyi olacak

şimdide bu moda oldu ..madem adam kötü boşandın..ondan olan çocukmu iyi olacak

belki kadın kötüydü adam boşadı, bu da olabilir
zaten iki çocuğu varmış çocuklar kardeşsiz sanki de..
belki iki çocuk eski kocasını kontrol etmeye yetmiyordur artık, o yüzden ille de eski kocasından istiyordur bebeği, ihtimalleri çoğaltmak mümkün senaryo bol:KK53:

Ceylinimin dedigini diycektim :)
İstiyosan git seviş ;D

belki kadın kötüydü adam boşadı, bu da olabilir
zaten iki çocuğu varmış çocuklar kardeşsiz sanki de..
belki iki çocuk eski kocasını kontrol etmeye yetmiyordur artık, o yüzden ille de eski kocasından istiyordur bebeği,
doğru belki kadın kötü idi adam bıraktı..o kadından bir daha çocuk istermi acaba adam..kadın istemiş ama ?????

ihtimalleri çoğaltmak mümkün senaryo bol
herşey olabilir kafalarda deli deli sorular çokkkkkk :)))))

yayına çıkmadan önce sorularını rejiye anlatmıyomu bunlar, böyle saçma soruları canlı yayına bağlamamaları lazım

Cok afedersiniz ama cus yani! Evli olan eski esten 3. Cocuk istedigi de yok artik Ali Sami dedirtti bana bile:KK53: hocayı düşünemiyorum :KK45:

reji herhalde reyting için bu saçma sorulara izin veriyor

vitaminler varmi ????
:KK57:

Programa telefonla bağlanan izleyicinin, "Boşandığım eşimden hamile kalmak istiyorum" sözleri karşısında Hatipoğlu şaşkına döndü.
Sitene Ekle

Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor programında telefonla bağlanan bir kadın izleyici, "4 yıl önce boşandım. Boşandığım eşimden 2 çocuğum var. Eşim benden ayrıldıktan sonra başka bir kadınla evlendi. Ben şimdi 3. bir çocuk istiyorum. Kimseden de istemiyorum. Çocuklarımın kardeşi kendi babalarından olsun, kendi canlarından olsun istiyorum. 3. çocuğumun babasının da eski kocam olmasını istiyorum. Boşandığım eşimden hamile kalmak istiyorum" sorusu karşısında Hatipoğlu şaşkına döndü. milliyet

hocam sen bunlara uyma işini doğru yapan bi sen kaldın allasen

Hayır 3.yü ne yapacan? 2 tane yetmiyor mu? Çok güldüm ya :KK70:

X