- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- 248
- Konu Sahibi kararsiz_2013
-
canım olay öyle değil. şeytan gibisin, pis şeytan.şeytanın yeryüzündeki suretisin vb.gibi hakaretler var .Bende o kısmı anlamaya çalışıyorum. İnanmadıkları bir kavrama benzetilmek bir şey ifade etmemesi gerekir...
buna benzer şey yaşandı slanıa. olmayacak şey değil.
bir barmen ist da Allahın adını dövme olarak yazdığı için öldürüldü.kitlelerin peşimden gittiği,dözlerinin dinlendiği insanların bu konuda daha dikkatli olması şart. kelimelerin sonucunun nelere kadar varacağını düşünüp,tartarak konuşmak lazım.
canım olay öyle değil. şeytan gibisin, pis şeytan.şeytanın yeryüzündeki suretisin vb.gibi hakaretler var .
bak toplumuzdaki şeytanla ilgili bakış açısına. inananların çoğu şeytanı kötülüklerin sembolu olarak görüyormu.
görüyor.
ister inansın ister inanmasın ,biri sana kalkıp şeytan gibisin dese yada bana kızmammı kızarım.
amann zaten yokki istersen söyle çokta tın demek öyle kolay değil. hakaret ediyor karşındaki çünkü.
. direkt sen kötülerin kötüsüsün diyor kendi iinancıyla sana..
. çünkü bana dese, hakarettir bu söz. bana sen kötüsün şeytan gibi için kirli ve fesat. kötülükler yayıyorsun demektir bu.
yani kısacası ateist şeytana inanmaz ama bir ateiste sen şeytana benziiyorsun dersen bu en büyük hakaretlerden birini ediyorsun demektir karşındakine
zaten o barmen namazını kılan Allahına inanan müslüman biriymiş.İşte öyle şeyler olacak ki bu gidişle, normalde olanlar önemsiz duracak yanında.
Bunu bilerek yaptıklarını düşünüyorum ben. Normalde bu adamın yaptığı suç, elbette cezası da vardır fakat bu ülkede kaale alınan tek bir dinin mensupları olduğu için, bir çoğunun hoşuna bile gitmiştir bu programda söylenenler.
Kime ne ya istersem Allah'ın adını yazarım, istersem Zeus'un, istersem anamın. Bu ülkede farklı renklerin de olduğunu kafalarına soksunlar artık!
zaten o barmen namazını kılan Allahına inanan müslüman biriymiş.
sevgisinden yaptırmış bu dövmeyi.
ama bir psikopat işinden çıktığı gece adamı bıçakladı. sırf dövme yüzünden. dediğine o yüzden hak verdim. biri bunu dinleyip aynı şeyi yapar. .etkilenir bu şeytan der çeker bıçağı öldürür birini.
Evet ateistler inanmaz hasa ALLAH in varligina mantikmen seytaninda varligina .. cünkü bir müslüman ALLAH a inaniyorsa seytana da inaniyordur..
Ve banada Nihat hatipoglunun bu sözü hic yanlis gelmedi cünkü.. Seytan kovulmusdur ama ALLAH i inkar etmemektedir ve kendine verdigi görevi ise insanlari olabildigince ALLAH tan dinden uzaklastirmak ibadetlerden ali koymak tir kötülüklere tesvik etmek günah islettirmektir .. ve en büyük günah da ALLAH i inkar etmek sirk kosmak oluyor sa yani günah islenmis oluyorsa .. burda bir mantik hatasi yok demektir.. yani seytan amacina ulasiyor.
Sirf bunu elde etmesi bile insana en büyük günahi isletiyor ve tek affedilmeyen günahi..
bak deccallerle muhatap olma. uzak dur bendençok saçma birşey ben müslümanım Allaha inanıyorum ama en anlaştığım sevdiğim insanlar deist te ateistte var ne şimdi yani şeytanın avukatımıyım ben neyim
bak deccallerle muhatap olma. uzak dur benden
keanu reeves geldi aklıma nedense
yalnız deistte Allaha inanıyor. sen gibi ben gibi.çok saçma birşey ben müslümanım Allaha inanıyorum ama en anlaştığım sevdiğim insanlar deist te ateistte var ne şimdi yani şeytanın avukatımıyım ben neyim
yalnız deistte Allaha inanıyor. sen gibi ben gibi.
Burda Nihat hatipoglu ateistlere siz seytan gibisiniz gibi bir laf göndermiyor sadece ALLAH tan uzak ona inanmadiginiz icin seytan a uyup en büyük tek affedilmeyen günahi islediginiz ' ateistlerin babasi seytandir diyor..
Mesela iyi ateistlerde var cok iyilik yapan insanlik vazifesini yapan yardimsever olan ama en büyük sart ALLAH a inanmaktir bir insan olarak ALLAH in gözünde .. seytan sizi en yapmasi gereken seyden alikoymussa dinden uzak tutmussa sirk yaptirmissa en büyük günahi islettirmisse bu söz mantikli düsününce hatali olmuyor. Unutmayinki kötülügü yaptiriyor kafanizda ikinci bir ses gibi konusan vesvese yapan oysa sizi ateistlige götüren de odur.
Ve sizde bu vesveseyle hareket etmis oluyorsaniz babanizi dinlemis gibi seytana uymus oluyorsunuz .
merly ben ateist deist agnostik değilim. ama bu cümleden ya da çoğunun anlayacağı şey ateistler seytanın cocukları ve şeytanda bir münafık olduğundan biri ateistim diye bir cümle duysa o adamı ölüyorken görse bir bardak su vermez o kadar yani. herkes eğitimli ya da eğitimli demeyeyim de aynı kapasite de değil tarafsız bakamyor. o yüzden nihat hocann bunu demesi yanlış olmuş ..
tabiki biliyorum ama bu videonun baslığı da bu yöne çekiyorBence yanlis anliyorsunuz.. Islamda dinimizce ALLAH a sirk kosmak en büyük ve en affedilmeyen günah olarak bilinir bunu sizde biliyorsunuzdur..
Ve bunun yüzünden cehennemde sonsuza dek kalcagida belirtilmisdir sirk kosulmussa baska tanrilara inanmak ALLAH i inkar edilmisse.
Burda bir uyari da bulunuyor nihat hatipoglu.. bir ateist nekadar iyilik yapsada bu günah tan kurtulamiyorsa seytan buna tesvik etmisse böyle cezalandirilcaksa o insan .. seytana uymayin diyor .. düsünün seytan bile kendini yaratani inkar etmiyorsa okadar yaptirdigi kötülüge kötülüklere ragmen inaniyor ve sizi dinden uzaklastiran seytan a uymak dinimizce en büyük hata bunu ima etmek istiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?