Nihat hatipoglu: "Ateistlerin babasi seytandir"

kuranı kerimle hz muhammed sav ile dalga geçenler var ya ne saygısı duyacağım anlamadım bunlara.. ben saygı duydum duyacağım kadar ama dalga geçenlerle saygı duyamacağım.oruç tutuyor diye kücük beyniyle dalga geçenler var. sizden ricam kib leyin bu dalga gecenleri

evet öyle haklisiniz ..

Buluttan nem kapmıyorum gördüğüm ortada olan mesajlardan bahsediyorum. Ve bilmeyen insanlar da o ayetleri gerçek sanıp nefret eder islamdan aynı şekilde dalga geçer.
hah. o zaman yanlış bilgi verene bunu diyeceksin. bak kuranda olmayan şeyi çıkıp burada yazanda.
insanı bu tarz yanlış bilgiler soğutur kurandan işte.

Diğer kimselere tepki verilmezken mi

Sen kendinde misin arkadaşım nihat hatipoğlunun konusunda mehmet ali erbile tepki gösterecek değilim heralde

Sizlere bir iki masal anlatır din üzerinden yolunu bulur

kücük beyinli insanlar araştırmadan bir kimseden duyduklarını uygularlar tv de ki coğu program dizi vs cahil kesimi hedef alıyor zaten. ben tv bile seyretmem evde açıktır mecburen görürüm. gidip nihat hatipoğlu ve oğlunun ayaklarına kapanacak kadar cahil değilim
benim konum baska bu adam para kazanıyor diyip duruyorlar adam kazanacak tabi diğerleri de kazanıyor ne şimdi anlamadım ki en son mevzu bu olmalı
cami hocası imam da para alıyor.
adam talep görüyor para alıyor acun nasıl reyting alıyorsa ....
kendindemisin derken uslubüne dikkat et sana benim saygımla cevap ver.. yahut verme polemik yapamayacağım anlamamaya ısrar ettiğin bir sey için...

Son düzenleme:
hayır bana bir hakaret bir saygısızlık bir dalga gösterin?
hadiste yazıyor siz kendinize hakaret ediyorsunuz o vakit.
diğeri de tarık 7 suresidir

açın bakın. bel kemiği ile omurga arasından spermlerin atıldığı yazıyor ben de buna inanmıyorum diyorum
kanatlı katıra da inanmıyorum diyorum

saygısız oluyorum, hakaret ediyor oluyorum :44: ..

Terbiyeli ol, senin o kanatlı katır dediğin Miraç mucizesidir. Terbiyeni takın. Ayrıca Kurana uyan hayatını ona göre yaşayan bir adam asla ama asla karısına vurmaz. Karısını gül gibi yaşatır bunu da unutmayın. Şahsen biz öyle yapıyoruz. Çünkü Allah kadınları erkeklere emanet vermiştir. O karısını dovenler imandan Kurandan haberi olmayan vicdandan yoksun insanlar. .Siz hala bunu anlamiyorsunuz ya pes pes pes.. evliyken zina eden erkek de recm edilir. . Neyse haydi hoşçakalın. .
Ama saygısızlık da etmeyin, azıcık terbiye, edep...

Son düzenleyen: Moderatör:
alay edilmidi gecmis sayfalarda edildi,siz herseye normal baktiniz icin ilgilendirmiyordur sizi
ben burda oldum zaman,dogru bildiklerime herzaman sesim cikmistir ama 24 saat zamanim yok kusura bakma :ssz:

neyi normal karşılıyormuşum..kuranı kerimde kadına şiddet yoktur..şeytan sadece ataistlere gönderilmedi yazıyoruz burada:ssz:

süleyman ateş benim okuduğum kitap buydu tarık suresi 7. ayet
inanmıyorum demek hakaret saygısızlık mı oluyor
ben böyle bir ayete inanamam zira öyle değil evlilik geçirmiş insanım yani mantığa ters canım
neyse şimdi anlıyorum ben ülkemiz nereye gidiyor
inanmıyorum diyeni kırbaçlıcaksın, öldürceksin falan
baksana hakaret algılıyorlar direkt
madem inancınız bu kadar kuvvetli gülüp geçin
sen alındın mı alınmadın mesela.
ilginç

Hayır bak sen o ayetin gerçekten öyle olduğunu bilerek koydun değil mi? Yanlış mı anlamışım? Ve gerçek sandığın için de alkışladın mesela. İstediğine inanabilirsin bu senin iraden senin kalbi duyguların. Özgürsün yani benim sana demek istediğim inanç meselesi değil.

Terbiyeli ol, senin o kanatlı kalır dediğin Miraç mucizesidir. Terbiyeni takın. Ayrıca Kurana uyan hayatını ona göre yaşayan bir adam asla ama asla karısına vurmaz. Karısını gül gibi yaşatır bunu da unutmayın. Şahsen biz öyle yapıyoruz. Çünkü Allah kadınları erkeklere emanet vermiştir. O karısını dovenler imandan Kurandan haberi olmayan vicdandan yoksun insanlar. .Siz hala bunu anlamiyorsunuz ya pes pes pes.. evliyken zina eden erkek de recm edilir. . Neyse haydi hoşçakalın. .

recmi savunan bir insan :53::53:

canım onlarda dalga geçiyorlar..birde her kul kendi bacağından asılır..

onu geçte israil i karalarken şimdi kendi milletimiz bizim inanacımızla dalga geçiyor onlar ne yapmaz.. baskalarına benzemeyin demiş. Atatürk bile demiş Batının ilmini alın kötülüğünü değil..

Hayır bak sen o ayetin gerçekten öyle olduğunu bilerek koydun değil mi? Yanlış mı anlamışım? Ve gerçek sandığın için de alkışladın mesela. İstediğine inanabilirsin bu senin iraden senin kalbi duyguların. Özgürsün yani benim sana demek istediğim inanç meselesi değil.

evet çünkü basılmış ilahiyat uzmanı birisi tarafından yazılmış
zira benim arapçam yok ben çevrileni okur bilirim
ben nerede hakaret etmişim hala oradayım

hah. o zaman yanlış bilgi verene bunu diyeceksin. bak kuranda olmayan şeyi çıkıp burada yazanda.

İyi ya ben kimseyi baz alarak söylemedim. Konudaki genel yorumlara bakarak söyledim. Sen alay etmediysen üstüne alınma yani.

onlar zaten ya onların yaşadığı şekilde yaşamamızı yada Müslümanlıktan çıkmamızı istiyorlar..amaçları ısındırmak değil kesinlikle..haftalardır kk de gözlemlediğim bu maalesef..

onu geçte israil i karalarken şimdi kendi milletimiz bizim inanacımızla dalga geçiyor onlar ne yapmaz.. baskalarına benzemeyin demiş. Atatürk bile demiş Batının ilmini alın kötülüğünü değil..

bana nerede dalga geçtiğimi, saygısızlık ettiğimi gösterir misin bir?

Terbiyeli ol, senin o kanatlı katır dediğin Miraç mucizesidir. Terbiyeni takın. Ayrıca Kurana uyan hayatını ona göre yaşayan bir adam asla ama asla karısına vurmaz. Karısını gül gibi yaşatır bunu da unutmayın. Şahsen biz öyle yapıyoruz. Çünkü Allah kadınları erkeklere emanet vermiştir. O karısını dovenler imandan Kurandan haberi olmayan vicdandan yoksun insanlar. .Siz hala bunu anlamiyorsunuz ya pes pes pes.. evliyken zina eden erkek de recm edilir. . Neyse haydi hoşçakalın. .

AAynen öyle .. Rabbim dogru yoldan sasirtmasin kimseyi insALLAH

recmi savunan bir insan :53::53:

Senin koca seni aldatsa ne yaparsın? Paşa paşa bosanır misin? Onun bir cezası olacak. Bu erkek için geçerlidir. Siz hangi diyarda yaşıyorsunuz pardon?
Onu kabul etme bunu kabul etme. Azıcık Terbiyeli olacaksın kabul etmedigin şeylere karşı da. Ayrıca sakin bana iman ediyorum deme. Allahin kurallarına inanmayan kitabına meleklerine iman etmeyen iman etmiş olmaz.
Ohhh ne ala ya işinize geleni alın işinize geleni almayın. Supermis gerçekten. .. size bu yollarinizda başarılar.
Ya sağlam olup hepsini inkar edeceksin ya da inanıyorsun hepsine inanacaksin. Kendinle celismeyeceksin ... Selametle...

karısını aldatan gebersin derken recm den çok mu kötü oluyor. siz ne düşünyorsunuz aldatma konusunda...

bana nerede dalga geçtiğimi gösterir misiniz ben sorguluyorum sorgulamaktan da memnunum körü körüne inanmam sorgularım süzgeçten geçiririm

savunurlar boşver sen onlar yüzünden dininden soğuma..dinimiz güzel bir din..:49:

çok ilginç ya :26:

Back