Et Yemekleri Niğde Tava -Anadolu Mutfağı Kırmızı Pul Biber Sponsorluğunda

Çok teşekkürler canım:KK200::21:
Maalesef büyük şehirde böylesi doğal ürünler Yok hangi yöntemle üretiliyor bilmiyoruz
Sonra başlıyor hastalıklar

Benim büyükannemin biri 90 biri 88 yaşında
Ninemin biri bizde sadece yaşlılığa bağlı yetmezlikleri var
Şeker kolesterol vs hiç tanışmamış ve çokta yer
dedem 1928 lıydı yeni kaybettik
Hepsinin sağlıklı bir çok çocuğu olmuş
Keşke böyle organik beslenebilsek sürekli

Maşallah :) Dedeniz için de başınız sağ olsun. Ben elimden geldiğince sebzelerimi meyvelerimi tanıdığım semt pazarcılarından almaya çalışırım, yumurtayı falan markette organik olanları seçerim, tavuğu gezen tavuk olarak alırım ama onlardan bile %100 emin olamıyorsunuz üstüne üstlük 2-3 katı para gidiyor. Kıymetini bilin ne güzel, size özenmemek elde değil. :)

Maşallah :) Dedeniz için de başınız sağ olsun. Ben elimden geldiğince sebzelerimi meyvelerimi tanıdığım semt pazarcılarından almaya çalışırım, yumurtayı falan markette organik olanları seçerim, tavuğu gezen tavuk olarak alırım ama onlardan bile %100 emin olamıyorsunuz üstüne üstlük 2-3 katı para gidiyor. Kıymetini bilin ne güzel, size özenmemek elde değil. :)
Canım günaydın;
Ben İstanbul dayım 2 hafta o doğallığı yaşamak bile güzel eskiler çok şanslıymış
Eski işyerimde Arnavutköy-Çatalca
Şile de köylere kaçıyorum bazen
plaza hastalığına yakalandığım ve
Bünyem çeşitli sendromlar yaşadığım için ama tabi ki geodosuyla oynanmış ürünler içinde ne olduğunu bilmediğimiz ürünlere yıllarca maruz kalmış vucüdu arındırmak çok zor itiraf edeyim.

Back
X