Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cnm sende katılacakmısın yarışmaya![]()
Daha zaman çok cnm aklına gelir mutlakaİstiyorum ama aklima tarif gelmiyor :) gelirse katilirim belki![]()
Ellerinize sağlık, başarılar dilerim![]()
Çok teşekkürler balımmmCok guzel gorunuyor canim eline saglik![]()
Teşekkür ederimOo ellerinize sağlık yarışmada başarılar bu arada masanızın örtüsüne baayııldım bnde çok severim çiçek desenli
Cnm resimlerini özel mesajla nevreste ye at ben yaparken ona mesajla attım sağlama almak için çünkü aşamalar geçiyor sonra yükleyemezsin yazık olurduSahi mi? Ayy ne iyi olur sponsor gelmiyor aklıma
Yemeği pişirdiğimiz araç gereçlerden sponsor olur mu![]()
Ellerine sağlık .Yemeğin çok leziz duruyor .Bazlamayla da bandıra bandıra güzel giderMerhaba Arkadaşlar
Bu yarışmaya bende memleketimim bir yemeği ile katılmak istedim
Malzemeler; 6 -7 kişi için
malzemelerimiz bukadar ben daha az malzemeden yaptım eşim ve ben varım bu akşam yarına bile artar yemeğim
- 1 kilo kuzu kuş başı
- 250 gram kuyruk yağı
- 5-6 sivri biber
- 1 kırmızı biber
- tepsimizi yağlamak için tereyağı
- tuz
- pul biber
- karabiber
- sarımsak
Domatesleri ninemin bahçesinden topladım İstanbul'a kadar benimle niğde den geldiler:)
Eki Görüntüle 2042122
Eki Görüntüle 2042123
şimdi tüm malzemelerimizi domateslerimizin kabuklarını soyarak küp küp doğruyoruz .
ilk tuz kırmızı pul biber ve karabiberimizi etimizle iyice harmanlayıp yoğuruyoruz.
sonra kırmızı ve sivri biberimizi de cam kasemizin içine ilave ediyoruz en son sarımsağımızı ekleyip sebzeleri çok ezmeyecek şekilde kaşıkla karıştırıyoruz zaten pişerken iyice birbirlerine lezzetleri geçecek
Borcam ı tereyeğ ile yağladıktan sonra tüm malzemeyi borcama dokuyoruz.illa borcam olması gerekmiyor normal tepsidede yapılabilir.
isteyen bunu ocakta tava da da yapabilir.
Köyde yapılan taş ocaklarda odun ateşinde bizim hereni dediğimiz tencerelerde daha da lezzetli olur bu yarışma bir hafta önce olsaydı onları kullanırdım
ama ninemin yaptığı köy ekmeklerimi yanında servis edeceğim o otantikliği birazda olsa bize yaşatması acısından.
Eki Görüntüle 2042130
Eki Görüntüle 2042131
Eki Görüntüle 2042132
Eki Görüntüle 2042133
Eki Görüntüle 2042135
Borcama döktüğümüz malzemelerin en üstüne kuyruk yağını ekliyoruz.
Önceden ısıttığımız fırında 200 derecede 45 dakika pişiriyoruz sonuç mükemmel
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 2042136
Eki Görüntüle 2042158
Eki Görüntüle 2042159
Eki Görüntüle 2042172
Eki Görüntüle 2042173
ohhh yanına da annemin köyde keçi sütünden yaptığı yoğurdun ayranı mis mis :)
Ellerine sağlık .Yemeğin çok leziz duruyor .Bazla
yiyemiyorum.
Yarışmada başarılar dilerim.
Teşekkür ederim cnmEllerine sağlık cnm...
Teşekkür ederim tatlımNefis bir et yemeği...
eline emeğine sağlık ... başarılar diliyorum
Ay ne güzel bir yemek, komple organik ürünlerle mis gibi. Ellerinize sağlık.