- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- Konu Sahibi istanbulsultani
- #1.441
hayır cok üzülürüm gercekten
Bilemedim ki canım :18::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır cok üzülürüm gercekten
güzel bi isim dimiiBilemedim ki canım :18::18:
güzel bi isim dimii
bende diiyorum ne diyo bu kızzzOlabilir. İyi bir müşteri çekme yöntemidir. Ben müşteri temsilciliği mezunuyum da
bende diiyorum ne diyo bu kızzz
ilgimi ceken bi bölüm olmadı hiç bi zamannHavamı atayım dedim Ben Halkla İlişkiler ve Organizasyon Bölümü bitirdim. Aynı zamanda Dal olarak Müşteri Temsilciliği dalından mezunum :26:
bilmem alcam bişeyler yaparım büyük ihtimal balık etek yaparım
kız nicommm yukarda yazı hyazdım baksana biii fikirine ihtiyacım varrr
ilgimi ceken bi bölüm olmadı hiç bi zamann
Terzi dilvin
dilvin diye büyük bir tekstil fabrikası var zaten her etikette adı yer alıyor baya da satıo ucuz
dikiş dikmeyi seviyorummmm rahatlatıyoTerzi dilvin
zevk meselesiKişiye göre değişir bebek Bence eğlenceli bir bölümdü
zevk meselesi
dikiş dikmeyi seviyorummmm rahatlatıyo
babama ingiliz dikişli gömlek diktim sadece dugme ve ilik acmak kaldı giydirmek nasip olmadı yahuuu en sonunda uyurken giydircem
zevk meselesi
güzel kokuyosa bende alıyım severim yogun parfümüüüEvet Of hapşurup, öksürüp duruyorum Alerijimi azdırdı resmen :26:
güzel kokuyosa bende alıyım severim yogun parfümüüü
bende hapşuruk öksüroyurm gözlerimden has akıyo
yataken vantilatörü actım kalkınca kapatmıstım
hafta içi zaten hep klimalı yerdeyim
Aynen bende şimdi nete dilvin yazdım merakımdan farkettim bi giyim markası çıkıyor
ben 1 yıl moda stilistlik modelistlik dersleri aldım ara vermiştim tekrar basladımBen bilmem öyle şeyler
ne biliyim hiç koklamadım kiiiOf dilvin dalga mı geçiyorsun ne güzel kokması ya ben geceden beri mahvoldum resmen :26:
trendyolun falan en satan markası
Dilvin gelinlik ve Dilvin triko var hatunlartrendyolun falan en satan markası
ne biliyim hiç koklamadım kiii