- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
- Konu Sahibi istanbulsultani
- #1.261
biz cıkarız bazen dışarda ailece yeriz hem ramazanda hem normal zamanda degişiklik oluyo bide alışverş yaptın mı oh misssssssssİftardan sonra çıkmak bizim aileye ters
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz cıkarız bazen dışarda ailece yeriz hem ramazanda hem normal zamanda degişiklik oluyo bide alışverş yaptın mı oh misssssssssİftardan sonra çıkmak bizim aileye ters
biz cıkarız bazen dışarda ailece yeriz hem ramazanda hem normal zamanda degişiklik oluyo bide alışverş yaptın mı oh misssssssss
babam bana hiç kıyamaz dudak bükmeden cıkarır hadi hazırlan diye (makyaj yapmam hazırlanmam yarım saatimi alır makyajıma hazırlanmama zaman tanır kalbimin tek sahibi ilk aşkım yaaaaa )Babam yoruluyor ya bir tek teraviye çıkar başka biraz zor kandırırız yorgunum ben der genelde
babam bana hiç kıyamaz dudak bükmeden cıkarır hadi hazırlan diye (makyaj yapmam hazırlanmam yarım saatimi alır makyajıma hazırlanmama zaman tanır kalbimin tek sahibi ilk aşkım yaaaaa )
babalar ve kızlarııı
Bende benimkine kıyamam yorulduğunu bildiğim için yorgunum kızım derse tamam baba derim
babalar ve kızlarııı
Canim ozel gunum basladii neyseki iftardan sonra geldi
Hadi yine yirttin :)
babam yarın akşam senin istegini yapıcaz diyo annem diyoki sanki bi sende kız cocugu varrrAynen canim
baban regl oldugunu mu biliyoBabamda oyle diyor da ben olmasin diye dua ediyordum
babam yarın akşam senin istegini yapıcaz diyo annem diyoki sanki bi sende kız cocugu varrr
Babamda oyle diyor da ben olmasin diye dua ediyordum
Biz evde 4 bayaniz canim abi olmayinca ve arkadas gibi olunca boyle oluyorbaban regl oldugunu mu biliyo
Benimde belki sonunda denk gelebiliq
Biz evde 4 bayaniz canim abi olmayinca ve arkadas gibi olunca boyle oluyor
Kimilerine garip gelse de yasamayan bilemez bu durumu
Benim yine olur kesin sonunda
Maşallah :)))))
öyledir muahakkak tatlımBiz evde 4 bayaniz canim abi olmayinca ve arkadas gibi olunca boyle oluyor
Kimilerine garip gelse de yasamayan bilemez bu durumu
Benim yine olur kesin sonunda
öyledir muahakkak tatlım
benim bi arkadasım vardı 2 kız kardeslerdi ablasının kına gecesinde asansörde ben babası ve arkadasım vardı babası beni kızından daha cok sever bunu kızınada söyler ciddi ciddi neyse asansörde arkadasım bacagını sonuna kadar acıp agda yapmam lazım kıllarım cıkmış yine demez mi ben böylee
bir utandım var yaa ben bunu dürtüyorum kapa bacagını diye
odasına gectik ne var babam degil mi diyo
uyardım yapma böyle dengesizlikler diye
bende yatarım yanında bişey olmaz o kadrda be sonucta baba kız aşkı farklıdır yani kendini cekmen uzaklaştırman dogru degil zaten kararınca hersey biliceksin sınırları:
Onu yapmam da iste abi -erkek kardes olmamasinin verdigi rahatliklar var bende.Ozellikle bende ama ablalarimda pek yok
Ben en kucugum 21yasima geldim balkonda yanyana falan yatariz cekinmem pek
Bana da babasiyla az konusan opmeyenler garip gelir ama iste herkesin ortami ayni degil bende onlarin ortamini yasamadim yargilayamam :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende yatarım yanında bişey olmaz o kadrda be sonucta baba kız aşkı farklıdır yani kendini cekmen uzaklaştırman dogru degil zaten kararınca hersey biliceksin sınırları
kime ne herkesin kendi yaşantısıAynen oyle ama laf lafi acip bunlari anlatinca garipseyen arkadaslarim var :)