- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi istanbulsultani
- #1.161
bılıyorum sanki gibi... evet duyuyorum şuan
odur odur ben az önce o mu değil mi diye camdan dışarı baktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bılıyorum sanki gibi... evet duyuyorum şuan
....................odur odur ben az önce o mu değil mi diye camdan dışarı baktım
allah kabul etsın canımKizlar ezan okundu burda
Allah kabul etsin herkesinkini :)
Burada da okundu tatlim. Amin herkesinkini :)Kizlar ezan okundu burda
Allah kabul etsin herkesinkini :)
Amin canim hepimizin :)allah kabul etsın canım
Burada da okundu tatlim. Amin herkesinkini :)
Amin canim hepimizin :)
İmsak vakitlerimiz yakin ama iftar vakitlerimiz uzak :)
Batidakiler dogudakilerden dakika olarak fazla tutuyor neden boyle acaba dunyanin sekli ve hareketlerimi
Guneşin doguş ve batis saatleri yuzunden tatlım.
Tamamm dunyanin sekli ve hareketleri
burda pek gabrini satılmıyo bebegim malesf flormara bakıyım ben ama benim var kahverengimNumarasini soylim sende al :)
tesekkür ederim margarikotinimcanım gördüm resmini maşallahın var gözlerini ve kaş yapına bayıldım..
ben bugün kesicemBende tırnaklarım bir kısmını kestim bir kısmını uzattım niye böyle bir şey yaptım bilmiyorum
hoşgeldin surrendercmmhu huuu ............
abooowwwwAğzını yalarım seninnnnnnnnnnnnnn
limon sür tırnaklarına devamlıTuhaflıktan değil ki o, tırnaklarım çabuk uzar benim. Ama zayıf , oje de olmasa çat çat kırılıyor..
Bir kere saçıma takılmıştı,zor çıkardım.. tırnaklarım zayıfsa benim bunda suçum ne beybe seninde ağzını yalarsam görürsün
ben gidince hemen +18 muhabbeti heeeeSaat 12yi gecti tabi +18 muhabbet
günaydınnnn marryyGünaydinnnnn :)
hoşgeldin sefalar getirdin gel yamacımıza şöyleebende katılmak isteriimm
inşallah güzelim aminnnnGünaydın canlarım :) İlk orucumuz herkese hayirli olsun, kolaylikla tutabilelim inşallah.
1 yıl kuaförde hobi olarak çalıştımKuaför ol sen gitte
burda pek gabrini satılmıyo bebegim malesf flormara bakıyım ben ama benim var kahverengim
ben gidince hemen +18 muhabbeti heeee
inşallah güzelim aminnnn
bu gibi markalar satılmıyo burda ne yazıkki dur kahverengimi bulursam sürüp atıyım burayaCanım gabrini değil ki o zaten rapsodi :26::26::26: Ben değil onlar +18e geçti hemen
bu gibi markalar satılmıyo burda ne yazıkki dur kahverengimi bulursam sürüp atıyım buraya
kız uyanır uyanmaz sana whatsapptan mesaj attım bayılmış kalmısım evelki gün hiç uyumamıştımm zaten