- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- Konu Sahibi istanbulsultani
- #6.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmmm
naber
fena değil iyi şükür canım işler falan işte yoğunluk var bendeİdare eder kuzum senden ne haber
fena değil iyi şükür canım işler falan işte yoğunluk var bende
nevr neyok canm sende
2.yılın demi canım bu sene sonmuydu??Valla ders seçimi var şu anlık onla uğraşıyorum... Anlayamadım. Bir yandan da hastanelerde uğraşıyorum. Hep uğraşıyorum
2.yılın demi canım bu sene sonmuydu??
noldu canım hastane?????
aaa geçmiş olsun canım... iyi haberler alırsın İnşAllahEvet canım son. Ya iki defa oldu gece kusuyorum. Bilinç kaybı falan oluyordu. Uykumda kusup sabah görüyorum. Dilimi falan ısırıyordum. Doktora gittik. Epilepsi şüphesi koydu. Tahlil falan yaptırdım. Sonuçlar gelince belli olacak olup olmadığı
aaa geçmiş olsun canım... iyi haberler alırsın İnşAllah
bu sene bitince nocak canım tam olark
kpss bölüm ile ilgili ne alaka canım kpss sınavnı pek fzla bilgim yokdaİnşallah canım bakalım
Mezun olacağım canım bakalım kpss düşünüyorum dışarıdan başka da okuyabilirim karasızım
kpss bölüm ile ilgili ne alaka canım kpss sınavnı pek fzla bilgim yokda
hımmm hadi hayırlısı canımİl Turizm Müdürlüğü için canım kpss gerekiyor. Ya da başka mesleğe yönelirim. Dedim ya kararsızım
hımmm hadi hayırlısı canım
bende İnşAllah seneye bu zamanlarda mezun olmuş olacağımmm
başka aklında hangi meslek var il turizm hariç tatlımm
gircekmisin sınavlarına rehberliğin peki?Rehberlik asıl işim fakat öyle dan diye olunmuyor malesef. Sınavları falan var Dilinin çok iyi olması gerek. Diğer mezun olduğum halkla ilişkilerde de çalışabilirim
gircekmisin sınavlarına rehberliğin peki?
hımm halkla ilişkilerde güzel meslek bence yanlış bilmiyormiyorsam çalışma alanı genişde
ahh yabancı dil öğrenmeye bi ayrı meraklıyım ben bide çabuk sıkılan biriyimde ama öğrenmeye bi ayrı meraklıyım yabancı dile
ek seçenekler her zaman iyidir bencede :):):)O sınavda zor bi sınav girmekten birşey kaybetmem de başka alternatifler yaratmaya uğraşıyorum
Bende meraklıyım
ek seçenekler her zaman iyidir bencede :):):)
kardeşime ek yabancı dil seçiyordum okulu için sanki kendim için seçiyormuşum gibi heyecanlandım
ispanyolca diline bi ayrı ilgim var zatenSpanish tercihim benim çok hoşuma gidiyor
ispanyolca diline bi ayrı ilgim var zaten