- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi istanbulsultani
- #6.421
bende memnun oldum cnmmemnun oldummm
bende Bursadan ve 21 yaşındayımm
benim avatara bak ya donmuş kalmışş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende memnun oldum cnmmemnun oldummm
bende Bursadan ve 21 yaşındayımm
benim avatara bak ya donmuş kalmışş
oyy oyyy
acaba hareketli yapacaklarmıkiiiHareketliydi ya ondan artık yürüyemiyor
bende memnun oldum cnm
acaba hareketli yapacaklarmıkiii
burda herkes birbirini tanıyo mu yeni gelenler tanıtıyo mu kendini bende tanıtıyım mı gerek var mı
Teşekkürler canımmmBilsem . O düzelene kadar istersen bunu kullan. Şimdi sana ayarladım
Hareketsiz
burda herkes birbirini tanıyo mu yeni gelenler tanıtıyo mu kendini bende tanıtıyım mı gerek var mı
ayy ne çok sordum : D
Teşekkürler canımmm
Önceden tanışanlar var ama seni tanıdıklarını sanmıyorum
Selaamm
16 yaşında
Sivasta
Tatil bitiyo diye üzülen , klasik bi öğrenci işte
memnun oldum ajdsbhd şımardım
neyse ben didiyom aplaea hadi görüşürüzz mucuk mucuk
of ya keşke c.tesi olsa aynen bugün benim de yoğun günümbugün cumartesi olsa keşke ya bide yoğun ve nedense bugün bana sıkıcı geliyor
neyse ben didiyom aplaea hadi görüşürüzz mucuk mucuk
Selam millet kızlar sizinde topiginiz hayırlı olsun nice dostluklara daim olsun gercekten bu kk insanın stresini sinirini herseyini alıyo site için ugrasan herkeze tesekkürler ellerine sağlık
tamam nico deyim o zaman görüşürüzzO nasıl bir yazım tarzı yahu Abla yok canım kendimi yaşlı hissediyorum Görüşürüz
Aaaa ben bu ikilinin sevimli minikleriyim
Önceden tanışanlar var ama seni tanıdıklarını sanmıyorum
Rica ederim
önümde yığınla iş varof ya keşke c.tesi olsa aynen bugün benim de yoğun günüm
tamam nico deyim o zaman görüşürüzz
Merhaba bende antalyadayim hangi doktora gidiyorsun ben doktir dojtor geziyorum ? Bildigin tavsiye edebilecwgin bir doktor var mitabi cnm 24 yasındayım antalyadabes :)
geldimmm merabageldin miii
tamamTamam canım görüşürüz Sözel olunca takıyorum yazım tarzına Türkçemizi kullanalım