- 22 Ocak 2014
- 2.343
- 248
- 29
- Konu Sahibi istanbulsultani
- #6.121
kızz damla beraber çalışsak belki bana ilham gelir genelde birinde görecemde hırslanıp bende yapacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çözemediğim soruda sinirleniyorum sıkılıyorum bırakıyom bende hele iyice karışık olursakızz damla beraber çalışsak belki bana ilham gelir genelde birinde görecemde hırslanıp bende yapacam
çözemediğim soruda sinirleniyorum sıkılıyorum bırakıyom bende hele iyice karışık olursa
ehehehhe aynı ben
heeey kimsin ki seeeennn
ginaydııınnnn , mesajıma cevap vermedin halaaGünaydın hanımlar..
Hangi mesajına, sana mesaj atıyorum senden cevap alamıyorum ben asıl öküz =)ginaydııınnnn , mesajıma cevap vermedin halaa
viberden yazma kızım telefonuna sabah mesaj attım senin..Hangi mesajına, sana mesaj atıyorum senden cevap alamıyorum ben asıl öküz =)
hımm anladımm poff
Sen normal sms atınca bana viberden geliyor, anlamadım bende..viberden yazma kızım telefonuna sabah mesaj attım senin..
Sen normal sms atınca bana viberden geliyor, anlamadım bende..
Şimdi fark ettim..
Napıyorsun, attım sana mesaj geldi dimi ?
geldi geldi.. Şuan ufak çaplı bi sinir krizi geçiriyorum.Sen normal sms atınca bana viberden geliyor, anlamadım bende..
Şimdi fark ettim..
Napıyorsun, attım sana mesaj geldi dimi ?
İmza yapmışın bacım , hayırlı olsun
naber yavrumm
Sana ben ne dedim ! Yemin ederim orada olsam olur olmadık şeyler için üzülüyorsun diye senin saçını başını yolardım ! Artık kendine gel !geldi geldi.. Şuan ufak çaplı bi sinir krizi geçiriyorum.
Nefret ettirdi resmen kendinden..
İmza yapmışın bacım , hayırlı olsun
Kına yap bi tarafına başka bir şey istesen olacakmış demek ki..Sağol kuzum pro üye olmadan imza yapmakta varmış kaderde. Ölsem de gam yemem