- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- Konu Sahibi istanbulsultani
- #6.001
Seni allah ne etmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
attım canımbanada banada
huuuuşşşşşşşş ben geldimmm
Seni allah ne etmesin
şşşşşşşş ben geldimmm
öncelikle resmine bakarak sana kimse evlen yada evlenme diyemez ki çok saçma olmuş bu isteğin canım ama içinden geleni yapmalısın tabiki önce eski sevgiline gerçekleri söylemelisinkızlar bdvde ki konuma ve resimlerimize bir bakarmısınız hepinizin fikirlerine ihtiyacm var cok zor bir karar aşamasındayım
o benim sevgilim değil artık biliyorum canm ama hiç değilse yanına yakışmış yada yakışmamış diyebilrler demiöncelikle resmine bakarak sana kimse evlen yada evlenme diyemez ki çok saçma olmuş bu isteğin canım ama içinden geleni yapmalısın tabiki önce eski sevgiline gerçekleri söylemelisin
kızlar bdvde ki konuma ve resimlerimize bir bakarmısınız hepinizin fikirlerine ihtiyacm var cok zor bir karar aşamasındayım
nevar neyok canım :)bende iyiym ne olsun :)
hoşgeldinn canımmşşşşşşşş ben geldimmm
evet ama önemli olan karakteri kişiliği ve anlaşabiliyor olmanız bence önce eski sevgili konusunu hallet artık olmayacagını bilsin çocuk boşa ümit bağlamasın sonra diğer çocukla ilgili kararını verirsin ama bence herşey tip ve para değilo benim sevgilim değil artık biliyorum canm ama hiç değilse yanına yakışmış yada yakışmamış diyebilrler demi
katılıyorumYakışıklılık görecelidir. Ki ben dış görünüşe önem vermiyorum artık ama bencede resime bakarak kimse birşey diyemez kuzum. Eski ilişkin yüzünden hemen birine başlama biraz zaman ver kendine. Kaçmıyor evlilik
tşk ederim kızlar fikirleriniz içinYakışıklılık görecelidir. Ki ben dış görünüşe önem vermiyorum artık ama bencede resime bakarak kimse birşey diyemez kuzum. Eski ilişkin yüzünden hemen birine başlama biraz zaman ver kendine. Kaçmıyor evlilik
katılıyorum
aman ne olsun boş beleş yaşıyoruznevar neyok canım :)
hoşgeldinn canımm
attım canım
huuuu
nevar neyok canım :)
hoşgeldinn canımm
hayat aynı yanii bendede yanı ders-işaman ne olsun boş beleş yaşıyoruz
sil çabuk evet benımmickeyyy ımmmm kızz l senmisin
nasılsın tatlımmhoş buldum canımmm