- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- Konu Sahibi istanbulsultani
- #5.861
Evet ya bende öyleyim valla pek giresim gelmiyor hala bi kaç hatası var zaten şablon başlı başına bi hataben forumun bu haline alışamadım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya bende öyleyim valla pek giresim gelmiyor hala bi kaç hatası var zaten şablon başlı başına bi hataben forumun bu haline alışamadım ya
evet eksik çok düzeltilse güzel olabilir , düne kadar imzam herşey görünüyordu bugün birden kayboldu . sinir oldumEvet ya bende öyleyim valla pek giresim gelmiyor hala bi kaç hatası var zaten şablon başlı başına bi hata
evet eksik çok düzeltilse güzel olabilir , düne kadar imzam herşey görünüyordu bugün birden kayboldu . sinir oldum
Günaydınnn
Hhahaha hadi çekelim dicem ama ifadelerin ahı gitmiş vahı kalmışş
evet eksik çok düzeltilse güzel olabilir , düne kadar imzam herşey görünüyordu bugün birden kayboldu . sinir oldum
nicoooooMathildaaaaa
Senin vibere bakmak gibi bir huyun yok mu !nicooooo
nicooooo
Nico bu bizim mathi dimi karıştırmıyorumÖzledim ya seni görüşemedik.
Nico bu bizim mathi dimi karıştırmıyorum
tatildeydim şekerimm yeni geldimmÖzledim ya seni görüşemedik.
o neydi gııııızzzzzSenin vibere bakmak gibi bir huyun yok mu !
Evet var , sen bilmeye bilirsin ama benim mathi 1 mathi 2 mathi 3 diye saya saya biteremediğim tanıdıklarım var tamam mıAhaha Evet canım. Bizim mathi sadece bu topiği gelir. Başk matgi var mı bilmiyorum zaten
Kızım sen bana dün, yoldayım diye viber üzerinden mesaj atmıştın ya..o neydi gııııızzzzz
telefon yanımda değil o yüzden tağam mıııKızım sen bana dün, yoldayım diye viber üzerinden mesaj atmıştın ya..
Sana mesaj atıyorum niye okumuyorsun , mesajlar geliyor. Çevrim içisinde !
Bende senin bende olan seksi gecelikle resimlerini sana yollamıştım biri görmez herhalde..telefon yanımda değil o yüzden tağam mııı
evde unutmuşummm
hahahah şakacı seniiiiBende senin bende olan seksi gecelikle resimlerini sana yollamıştım biri görmez herhalde..
tatildeydim şekerimm yeni geldimm
Evet var , sen bilmeye bilirsin ama benim mathi 1 mathi 2 mathi 3 diye saya saya biteremediğim tanıdıklarım var tamam mı
Neyse ben uyumaya devam edeyim , başım çatlıyor ağrıdan..hahahah şakacı seniiii
b*k gibi desem ayıp olur muuuOoo nasıl geçti tatilin
Ötede bayıl ya