Nicklerimizin anlamlarını paylaşalım mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asgd;arka sokakların genç delikanlısı :) okuldaki lakabımdı erkeksi bir yapım avrdı önceden o zmanlardan kalma üye olurkende ilk aklıma gelen nıck bu oldu

canım seninkide çok ilginç ama benim kini bilemeden Nilay Tolga idi

belki inanmazsınız... ama yeminle ilk okudum ya eşimle isimlerimizin ilk hecesi yazmışın hemen nilay tolga geldi aklımaa..:1rolleyes:

:roflol: guseldi..

bende ayça yazdım yok ayça1 2 3.... yazdım yok ayçademir yazdım yok en sonunda bi kızdım aaaaaaa die bi bağırdım aycaaaaaaa oldu.. Allatan fazla bağırmamışım yoksa aycaaaaaaaaaaaaaaaaa olurdu :roflol:

SaliHalil

Saliha + Halil = SaliHalil :asigim:

benimkisi de ÇÖL GÜLÜ (zor koşullarda çölün derinliğinde yetişen ve nadir bulunan) kolay bi ingilizce işte mirmirmirmir

aklıma gelseydi bende FATUR yapardım sırnaşık şey
F
A
TURAN
O
Ş

Son düzenleme:
nilay ile tolunay gelmişti aklıma nicki ilk gördüğümden beri.tolunay die bir isim varmıdır bilmem :1shok:

:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
tolunay diye bi isim var evet bizim bi arkadaşın oğlunun ismiiiisengözlerimebaksanab

benimkini açıklıyım hemennnn
arkadaşlarım gözünde hiç büyütmezler benii hep küçük sevimli bişey gibi davranırlardıııkaydirigubbakcemile3 deryacık kuzucukk v.s

kuzucukkk derlerdi mesela en çok ama ben ismimlede uyumlu olsun diye Deryacık yazmıştım sistem kabul etti ve çok sevinmiştimm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

buraya üye olurken eşim pc nin yanına lansor kutusunu (mide ilacı) bırakmış. o gözüme takılmıştı.17 ise çanakkalenin plaka kodu

benimde mutlak evde olması gereken ilaçlarımdandır
ama sen söyleyene kadar hiç dikkat etmemişimm:roflol:

benim adım emine 44 de malatyalı olduğum için plakasını yazmıştım

bu sistem kabul etmeyince gerçekten delirio insann kaydirigubbakcemile3
SaliHalil

Saliha + Halil = SaliHalil :asigim:

çokk güzelll :asigim: :1rolleyes:

fatur da güzelmiş..değiştirilebilio nickler aklında olsunn yerimseniben
çöl gülü de güzel ama :)) Şeniz

deryacık saan cok yakışıo bence yaa böyle sevimli tatlı bi havası var kaydirigubbakcemile2

kocam benim icin denizlerinin prensi..:asigim:
ee bende onun prensesiyimmm..

JENNıFER LOPEZ'in hayranıyımdır.Çok severim kendisini.imajıyla ve tavrıyla örnek aldığım için nick olarak onun adını kullandım.Aslında angelina jolie çok severim...ama j.lo ayrı..

adım ve soyadım Tuba_Pehlivan çok basit walladelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ikitane oğluşum var kk ya üye olduğum zaman ikinci kuzum yeni doğmuştu her taraf mavi tüller le doluydu bir kaç nick denedim sonra aklıma bu geldi ehh mavi erkek pembe kız üç tane erkeğin arasında kaldım anlayacağınız olduk mavice....kaydirigubbakcemile3

benimki açık ortada zaten çiçekleri seviyorum hele hele menkeşeleri papatyaları sümbülleri a.s.
kocaman bahçem olucak yemyeşillikler içinde binadan gürltüden uzakta hayalim işte:1hug:

Ay güzel bi topik
benimde merak ettiklerim vardı iyi oldu oğreneceyizzzz artıkım
esmer güzelin anlamı esmer oluşumduuuuu:)
kızım uye oldu bu nikle kaldık oyleceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…