Nicklerimizin anlamlarını paylaşalım mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yagmurun prensesi demek

esim prensesim der bana ve malum ingiltere gibi biryerde yasiyorum hergun yagmur yagiyor oldum bende Princess of Rain

aa aaa birde Almoranin bir sarkisi vardi ordanda dilime dolanmisti mysterious princess of rain diye

severimo sarkiyida bende anlami buyukopuyorumnanaktan

sal_der
eşim salim
ben deryaa
oldu sal_der :)

kadife cok acık ve secik kaydirigubbakcemile2

nıkınım anlamı ; eskısehırn en sosyetık caddelerinden birinin adıdır :) esesli olupta bılmeyen yoktur ya da esese gelıpte :)

nikimin anlamı zeusu büyüten periler su perileri olduğu için

ve o iki perinin ortak adı benim kendi ismim olduğu için su perisi oldum:)

tarihteki ilk kadın seri katil olan kan kontesi'nden gelir nickim...

ernosto che gguevera
küba devrimini yapan kişi devrimci yani mükemmel kişilik

Arapçada bildiğim kadarıyla
setre:tesettür demek
nisa :kadın demek
bende setr-i nisa (kadının tesettürünü uydurdum belki arapçada yoktur böyle birşey)
ama kulağa çok hoş geliyor bence

reamon 'un bi şarkısı var..supergırl adında..supergırls don't cry,supergirls just fly diye gider sözleri..çok hoşuma gidiyo... opuyorumnanaktan birazda megolomanlık var sanırım ruhumda..:kedi:

bucakmagduru bana özgü bişi oldu artık heryerde kullanırım ben ünvdeyi burdur bucakda okudum birgün kendime msn adresi alacakdım ne olsunda kimse ulaşmasın derken pat diye bu kelime geldi aklıma çok sıkıcı biyerdi çünkü bucak 6 senedir benimle birlikte olan vazgeçilmez nickim

ilahiyat mezunu oldugum için ilahiyatçı manasında bu nicki uygun gördüm

Uzun süre önce okuduğum bir kitapta geçiyordu glazebutterfly
Anlamı camdankelebek,sırlarladolu kelebek...

ben kayır olurken çok düşünmüştüm ne yazsam diye
sonra dedim isimli bişe olmasın
anlaması pek zor olmaz herhalde şahsen beşiktaşlıyım da kaydirigubbakcemile3
dedim direk bjk falan yazarsam feminist olur en iyisi bayan olsun başına
sonuna da 1903 ü ekledim mi aha sana nick :lepi:
değiştirmek istiyorum aslında ama bulamadım şöyle istediğim bişe

minik köpeğimin adııkaydirigubbakcemile3ay başka köpeğinin adıyla nick alan varmıdır yoksa tekmiyim kaydirigubbakcemile3napıyım çok sevyrmm hiç aklımdan çıkmıyo üye olurkende aklımdaydı bende onun adına aldımmkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

esila öğle ile güneş batana kadar ki zaman demek...siteye de genelde bu vakitlerde giriyorum....uydu yani... 86 da doğduğum yıl....

Ask ve Sevda demekmis opuyorumnanaktan

tellinaz teyzemin kayınvalidesinin adı hep komik gelmiştir adı bana DD ölürken vasiyet etmişti teyzeme kızın olursa adını tellinaz koy die...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…