- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyunlarda karşılaşıyorumKonunu yeni keşfettim:))) nick im tamamen beni anlatıyor. Resimde taşşşş gibi ruhumu hahahahahh
Canım bende konuyu açmışım unutmuşum burada :)) Herkesi okuyacağım şimdiiKonunu yeni keşfettim:))) nick im tamamen beni anlatıyor. Resimde taşşşş gibi ruhumu hahahahahh
Oyunlarda karşılaşıyorum
Hep profil resminizin anlamını merak etmiştim![]()
Oh zaman cevabı alalımespri yapmıştım
İnanın bende bu kadar dikkat çekeceğini bilsem yapmazdım:) herkes memleketinin plaka numarasını falan yazıyor bende düşündüm ancak bunu bulabildim. Bizim orada tuğla fabrikası var:))) tamamen geyik olsun diye o resmi seçmiştim ama çok dikkat çektiOh zaman cevabı alalım
Abi 40 yıl dusunsem aklıma gelmez tuglayi profil resmi yapmak![]()
İnanın bende bu kadar dikkat çekeceğini bilsem yapmazdım:) herkes memleketinin plaka numarasını falan yazıyor bende düşündüm ancak bunu bulabildim. Bizim orada tuğla fabrikası var:))) tamamen geyik olsun diye o resmi seçmiştim ama çok dikkat çekti
1 - 2 ve 4![]()
yok canim niye yapmiyosun yap
Sen şimdi espri yaptım deyince hemen bir senaryo yazdim
Hmmm bi hatun neden tuğla yapar
1 azimli çalışkan biri
2 kendini sağlama almayi seven biri
3 tuğla örnek incelik yetenek istedigine göre belkide inşaat mühendisi
4 ozetle yuvayi dişi kus yapiyo olabilir ama belkide aslında bi tuğla yapiyodur
Haydi durma bi tuğla da sen koy
![]()
![]()
Cevap bende sakliymis
Vay anasini ben![]()
Yok canım neden kızayım resmim tuğla ama kalbim pamuk pamukBu arada biraz takıldım kizmadin insallah![]()
Pambık PambıkYok canım neden kızayım resmim tuğla ama kalbim pamuk pamuk![]()
Nickinle olan uyumunun herkes farkinda bitanem ♡ :)Profil resmimi yansitiyorum desem urkuturum herkesi herhalde.profil resmimi cogunluk yansitmiyorum. Nickimle uyumlu oldugumu dusunuyorum ama. :)
Alayina isyan eden tarafinizi cok guzel yansitmis :)) çok iyii benceAvatardaki nenem benim gibi asi,ama bir o kadarda koruyucu sevgi dolu..
Alayına isyan eden tarafım..
Nickimde silaha karşı olan beni yansıtmıyor aslında,sadece espirili tarafı hoşuma gidiyor.
Çoğu mesajı sonradan gördüm :) ne kadar da kötü bir ev sahibiyim :/deniz kum gunes dedin mi tanıdk ve akrabalarım benım adımı söylerler ,
birde profil resmım gitmeyi hayal ettiğim maldivler ,
nikc ımde , sarıgüneş yani gene ben