• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nick ler hakkında

iskenderun31

hayat bir sahne..insanlar sahnedeler..
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
1.460
603
108
dert değil ama sizdede oluyormu bilmiyorum...ben konuları okuyorum yorumları pek dikkate almıyorum..sadece konu sahibinin açtığı konuyu okuyorum istersem yorum yazıyorum..ama gerek konu sahibi gerek diğer yorumcular gerek benim için yorumda bulunan üyelerin hiç nick lerine bakmıyorum aklımda tutmuyorum.atıştığım bir üye ile ertesi günü tatlı muhabbet edebiliyorum..sizdede böyle mi?

dert değil ama sizdede oluyormu bilmiyorum...ben konuları okuyorum yorumları pek dikkate almıyorum..sadece konu sahibinin açtığı konuyu okuyorum istersem yorum yazıyorum..ama gerek konu sahibi gerek diğer yorumcular gerek benim için yorumda bulunan üyelerin hiç nick lerine bakmıyorum aklımda tutmuyorum.atıştığım bir üye ile ertesi günü tatlı muhabbet edebiliyorum..sizdede böyle mi?

Ben de hatırlamam hiç..Bakmıyorum çoğu zaman nicklere..Dikkatsizim.

Ben de aylarca öyle yaptım ama baktım bazılarının bana karşı yorumları itici ve kin gütmüşler artık ben de bakıyorum ki yanlışlıkla onlara yazmayayım:)
isim olarak üye olunsa..mesela neriman ayşe fatma gibi hatırlarım ama böyle acaip üye adları var..

Bende öyleyim. Ama bir süre sonra yorumlamadan yazım tarzından düşünce tarzından tanıorum bazılarını:-D kendime yakın hissettiğim çok insan var misal.
Birde bende foto çok önemli. Görsel zekam daha baskın oldupından fotografları tutuyorum aklomda o yüzden avatarlar çom kıymetli hele de değiştirmiprlarsa:-D hatta bense en başta öylesine bi foto koymuştum şimdi değiştirmiorum bile bilen böle bildi die

ben de tam tersi.bir konu dikkatimi çekmişse,bütün yorumları tek tek okurum.ve nicklerine de dikkat ederim.burada hemen hemen birçok yazarın,hangi konuda kimden taraf olacağını kestirebiliyorum.bir de konuyu okuyup yorum yapmak,biraz sıkıntılı.çünki sonrasında yapılan yorumlara göre,konu sahibi başka yönlere kayabiliyor.ve sizin yaptığınız yorum,havada kalıyor.

ben de tam tersi.bir konu dikkatimi çekmişse,bütün yorumları tek tek okurum.ve nicklerine de dikkat ederim.burada hemen hemen birçok yazarın,hangi konuda kimden taraf olacağını kestirebiliyorum.bir de konuyu okuyup yorum yapmak,biraz sıkıntılı.çünki sonrasında yapılan yorumlara göre,konu sahibi başka yönlere kayabiliyor.ve sizin yaptığınız yorum,havada kalıyor.
aynen valla

burda birkaç nick dışında bende atıştıgım üyeleri aklımda tutamıyorum ama kendilerini belli ediyorlar, bi konu aç mesela , senle önceden atışmıssa ve o hatırlıyorsa seni yada görüş ayrılıgınız varsa hemen konuna ters yorum yapıyo , seni sinir edicek cinsten , sende ne oluyo ya derken hatırlıyorsun ha kuyruk acısı var diye...:KK53:

Back