Nick Eşi

Beni crndgn ile benzeten hatun sevdenur kendimi nereden atayim .

Allah aşkına şu muhabbetleri bile anca okuyorum birinizde çıkıp beni dürtmemiş ki sevde sen ne yazdın öyle diye ama yok bu kankamın değil benim şanssızlığım ben hep böyleyim gökten çek yağsa bana borç senedi düşer.Yahu ben ne bileyim kankamın o hanımla problemi olduğunu aklımda o bayanın kısa ve net yazım şekli olduğu kalmış kankamda genelde kısa ve net yazar ondan benzettim yoksa o hanımı tanımam bile.
Hay Allahım ya bugün doğum günüm ama zehroldu uyku tutmuyor

Son düzenleme:
kızım sen bana benziyon bikere
office, depresif polyanna

kadesa, parkon

asude bahar, elmayra, egem

meg, okypete

lady evil, slania

nickimtam13harf, hasNiktir( o ne güzel nicktir öyle )

parkon beni lady kaka'ya benzetmişsin, biz baya kavga ediyoruz onunla

Olsun kindar,kavga edecek birşeyler bulmanız bile ortak noktanız olduğunu gösterir.

Elmayra ve mlkctk ile benzetilmek gururumu okşadı
bende parkonla kadesayı benzetiyorum aklı başında cuk yorumları var gaza gelmez ikisi de
amanede ile lorena da kardeş olmalı aynı depresif ve melankolik haller

Tam kaynanayız bizz kadişimmm

Nickle benzemiyiz hiççç kendisi daha utangaçtır ayıplı konulara girmez ben daha yırtığımdır

Mune ve ben ikimizde kibarız ya ondan,tahtının tek varisi benim kürükünü bana devretcek..Gerçi aramızda hain domdomlar var kıskanıyorlar

azerinnn ile chess i benzetiyorum. Konularında birilerine bilgi ve fayda sağlamak için açmaları olsun konuşma tarzlarını hem beğenir hem de severim...

var ya,bazen arasında sorun olanları benzetiyorsunuz ya,çok gülüyorum buna ben:)

Son düzenleme:
ilave

Hayyal _ Eylül Başak (ikiside çok genç ve çok aklı başında, benzetiyorum /dum yani şimdi eylül yok)

bu benzetmeyi bende yapacaktm ama vaz geçtim :)

var ya,bazen arasında sorun olanları benzetiyorsunuz ya,çok gülüyorum buna ben:)

misal parkon ve ben,banlanıcam biliyorum ama yazıcam bunu hiiç sevmem onu nerde görsem topiğimi değiştiririm görmezden gelirim selam vermem her yazdığın kiblerim o kadar gıcık olurum parkon şahsına ama benzetiyorlarmış bizi

şaka bi yana ama bazen gerçekten beziyor sorunu olan arkadaşlar aslında.

şu ana kadar 2 tane arası feci olan kişilerin ismi yazıldı. onlardaki tepkiyi tahmin edebiliyorum.:))))
ahada şöyle.

şu ana kadar 2 tane arası feci olan kişilerin ismi yazıldı. onlardaki tepkiyi tahmin edebiliyorum.:))))
ahada şöyle.

evet 2 benzetmeyi ben yaptım :) ama dalga geçmek için falan değil cidden benzetiyorum,alınmamışlardır İnşallah..valla kötü niyetim yoktu masumca benzetmeler işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…