nicer dicer kullanan var mı?

Merhaba kızlarr :) bızde bımden aldık nıcer dıser degıl tabıkı quıck dıser markası ama bulunan aletler fılan aynısı yanı . Benın sormak ıstedıgım bısey var patates kızartmak ıcın uzun cubukları nasıl kesıcez ? Hangı aletını kullanmam gerekıyor ? Bırde gercekten cok keskın bıcakları var ılk gun hepsını deneyelım dedık yatay kesen alette guzel guzel kesıyodum tam annem aman elıne dedı ve o cumleyı tamamlayasıya ben parmagımı kestırdım yanı dıkkatlı olmak gerekıyor :)

Ben 25 tl ye internetten (hepsiburada) aldım. A101 e de gelmişti 25 e :)

Küçük ve sert şeyleri güzel kesiyor. Salatalık, biber, soğanı istediğiniz şekilde kesiyorsunuz. Ama domatesi denemenizi tavsiye etmem.

Aynı sitede artık 25 lira :)

bende soğan için deniycem yeni evliyim bakalımmm yarıya bölüp öyle koycaz di mi soğanı

evet soganı 2ye bölde kullan tüm olmuyo zaten kırılır patatesleri küp doğramak için yuvarlak dilim kesebilirsin cacık için salatada küçük küpler yapıyo çok iyi oluyo kolay gelsin.

bende a 101 den 25 tl ye almıştım tv de hala pahalı satıyorlar. soğan için çok iyi ama ben patates için de iyi olsun istiyorum patates için hangi parçayı takacağız ben bi tanesiyle denedim olmadı komik bi şekil çıktı ortaya:) zaten onu çeyiz için almıştım denemelik kullandım kaldırdım tekrar:)

Arkadaşlar bedava bulsanız almayın derim.

Önce soğan denedim. Zarı kalın geldi ve kesemedi, ezdi, ezilen soğanlar çıkmamak üzere kapağa yapıştı. Zaten kapağı kapatmak erkek gücü istiyor. Çok zor. Çok küçük parçalara böldüm ve dış kabuklarını iyice soyup denedim o zaman oldu. Ama bunca emek harcayacağıma kendim aynı şekilde doğrayabilirdim.

Sonra domates denedim. Doğramıyor, eziyor. Yine ince dilimleyip koyarsan oluyor. Ama etraf kirleniyor ve bir kısmı ziyan oluyor.

Sonra elma denedim. Bir tek onu iyi yaptı.

Sonra armut denedim ve bıçaklardan birisi kırıldı! O esnada domates kestiğim bıçağı kontrol ettim ve ne göreyim o da eğilip, bükülmüş.

Morek erik denedim, ezildi. Ayva denedim sert geldi. Patatesi denemeye gerek görmedim. Gücünün yeteceğini düşünmüyorum. Malzemesi çok kalitesiz. Sıkışan parçakları çıkarmak için kapak üzerinde bir düğmesi var, düşüp duruyor.

Aynı zamanda temizlemesi çok zor. Her şey kapağa ve bıçaklara yapıştı kaldı. Temizlemeye çalışırken süngerim kesildi, fırça kullandım fırçam rezil oldu ama yine temizlenmedi. Etrafın batması da cabası.

Tam anlamıyla bir fiyasko. Keşke almadan önce yorumları okusaydım. Asla almazdım. Siz aynı hataya düşmeyin.

Son düzenleme:

alın bendende o kadar... aynı şekilde hayal kırıklığına uğradım almaz olaydım annem hala söyleniyor bişeye yaramaz şey aldın diye

alın bendende o kadar... aynı şekilde hayal kırıklığına uğradım almaz olaydım annem hala söyleniyor bişeye yaramaz şey aldın diye

Canım bak ne yap biliyor musun hani Y şeklinde bir cbçağı varya onunla kara lahana salatası yap. İnanmazsın ama çok güzel yapıyor :) Sırf onun için almışım ben bunu diyorum.

Son düzenleme:
Canım bak ne yap biliyor musun hani Y şeklinde bir cbçağı varya onunla kara lahana salatası yap. İnanmazsın ama çok güzel yapıyor :) Sırf onun için almışım ben bunu diyorum.

ay aynen zaten bitek o aparatı iyi.. nişanlımın parmağın ucunu kaptıydı ilk denememizde farketmeden çok keskin o bıcak... ama diğerleri korkunç... ben sırf patates için almıştım onu bastıramıyorumki patatesi doğrasın plastiği çok adi yapılmış elimde kalcak diye bıraktım bida kullanmadım

Aaaay geçmiş olsun. Ben de elimdeki parça küçüldüğü zaman kalın bir şeyle tutuyorum ve çok küçük parça kalınca onu yapmıyorum. Çok tehlikeli o bıçak. Hem keskin hem de aralığı açık. Yani Allah muhafaza etini koparabilir.

Patatesi yuvarlak ince dilimleyince oluyor. Patates de şöyle gevrek bir patates olmalı. Yumuşamışsa olmaz. Dediklerine göre bizim aldıklarımız sahtesiymiş. Orjinali iyimiş. Bilmiyorum artık. Berbat bir şey ama onu biliyorum :)

sağolasın bacım.. vallaha kopartır hatta anlamassın bile.. o tutma için bi aparatı varya oda güzel bişi rendede falan kullanılır yani.. patateslerimi daha fazla ziyan etmicem ya ben öğrenene kadar yarısı çöp olcak yazık bende öyle duydum sahteymiş bizimkiler amaan gerek yok gerçeğine sahtesiyle idare ederik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…