Ben tupperware'in ipli el rondosundan kullanıyorum çok memnunum, tavsiye ederim.
Bana salata için soğanı jülyen doğrayacak bir aparat gerekiyor. Kimi yorumlar iyi, kimi yorumlar kötü.
Bilemedim şimdi nicer dicer plus alsam mı
Ben de kullanıyorum çok memnunum eskiden soğan doğramak bir ızdıraptı benim için şimdi çok zevkli, sert malzemeyi kolay doğruyor ama domatesi eziyor, reklamında gösterildiği gibi olmasada pratik bir alet, ilk kullanımdan önce suyun altına tutup ıslattıktan sonra kullanırsan bıçakları daha keskin hale geliyor, ben 99 ytl'ye almıştım şu anda 79 ytl, tavsiye ederim....
Aynı sitede artık 25 lira :)Merhaba,
H..sibu...da adlı sitede bu ürünü 50 liraya satıyorlar.Biz her reklamlarda çıkışında nasıl bu kadar fark olabilir diyoruz.Bende çeyizime almak istiyorum.Sitede yorumlara baktığımda olumlu yazanlar çoğunlukta.
bende soğan için deniycem yeni evliyim bakalımmm yarıya bölüp öyle koycaz di mi soğanı
Arkadaşlar bedava bulsanız almayın derim.
Önce soğan denedim. Zarı kalın geldi ve kesemedi, ezdi, ezilen soğanlar çıkmamak üzere kapağa yapıştı. Zaten kapağı kapatmak erkek gücü istiyor. Çok zor. Çok küçük parçalara böldüm ve dış kabuklarını iyice soyup denedim o zaman oldu. Ama bunca emek harcayacağıma kendim aynı şekilde doğrayabilirdim.
Sonra domates denedim. Doğramıyor, eziyor. Yine ince dilimleyip koyarsan oluyor. Ama etraf kirleniyor ve bir kısmı ziyan oluyor.
Sonra elma denedim. Bir tek onu iyi yaptı.
Sonra armut denedim ve bıçaklardan birisi kırıldı! O esnada domates kestiğim bıçağı kontrol ettim ve ne göreyim o da eğilip, bükülmüş.
Morek erik denedim, ezildi. Ayva denedim sert geldi. Patatesi denemeye gerek görmedim. Gücünün yeteceğini düşünmüyorum. Malzemesi çok kalitesiz. Sıkışan parçakları çıkarmak için kapak üzerinde bir düğmesi var, düşüp duruyor.
Aynı zamanda temizlemesi çok zor. Her şey kapağa ve bıçaklara yapıştı kaldı. Temizlemeye çalışırken süngerim kesildi, fırça kullandım fırçam rezil oldu ama yine temizlenmedi. Etrafın batması da cabası.
Tam anlamıyla bir fiyasko. Keşke almadan önce yorumları okusaydım. Asla almazdım. Siz aynı hataya düşmeyin.
alın bendende o kadar... aynı şekilde hayal kırıklığına uğradım almaz olaydım annem hala söyleniyor bişeye yaramaz şey aldın diye
Canım bak ne yap biliyor musun hani Y şeklinde bir cbçağı varya onunla kara lahana salatası yap. İnanmazsın ama çok güzel yapıyor :) Sırf onun için almışım ben bunu diyorum.
ay aynen zaten bitek o aparatı iyi.. nişanlımın parmağın ucunu kaptıydı ilk denememizde farketmeden çok keskin o bıcak... ama diğerleri korkunç... ben sırf patates için almıştım onu bastıramıyorumki patatesi doğrasın plastiği çok adi yapılmış elimde kalcak diye bıraktım bida kullanmadım
Aaaay geçmiş olsun. Ben de elimdeki parça küçüldüğü zaman kalın bir şeyle tutuyorum ve çok küçük parça kalınca onu yapmıyorum. Çok tehlikeli o bıçak. Hem keskin hem de aralığı açık. Yani Allah muhafaza etini koparabilir.
Patatesi yuvarlak ince dilimleyince oluyor. Patates de şöyle gevrek bir patates olmalı. Yumuşamışsa olmaz. Dediklerine göre bizim aldıklarımız sahtesiymiş. Orjinali iyimiş. Bilmiyorum artık. Berbat bir şey ama onu biliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?