nicer dicer kullanan var mı?

Bende almayi düsünüyorum.Esime söyledim siparis verecek.En ucuzunu Ingilteredeki ebay sayfasindan buldu.Orjinali.Kargosuyla beraber 16€ alip deneyecegim.Kullandiktan sonra görüsümü belirtirim.
Mini sef benimde var ama o soganlari istedigim gibi yapmiyor.Küp küp istiyorum.Yemeklerimde cok sogan kullaniyorum ve acayip hassas gözlerim var.Umarim bu alet soganin göz yasartma sorununu cözer.

yanı sadece abartılmıs d.nd.k bırsey ya nasıl bu ladar kısı memnun anlamadım bana ılac fırmasından hedıye gelmıstı bır kere kullandım hıc memnun kalmadım attım dolabın dıplerıne doğru cıkarmayıda dusunmyorum kendım kesme tahtasıyla daha guzel ve kısa zamanda yapıorum

Bence sakın almayın hiç memnun değilim ilk çıktığında almıştım bir kaç kere denedim ama hem çok sert bastırmak gerekiyor hemde yıkaması çok zor onunla uğraşana kadar elimde doğruyorum daha iyi.şutarafagitti

Ben nıcer dicer- nicer dicer plus her ikisinide aldım n.d.plus tan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.

Ben nıcer dicer- nicer dicer plus her ikisinide aldım n.d.plus tan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.

nicer dicer plusı nerden aldınız? topshoptan çok daha uygun fiyata orjinalini satan yerler görünüyo. bi de n.d plusın daha fazla özelliği olduğu için bıçakları ilk çıkanı kadar kaliteli değil gibilerine bi şey duymuştum.

bu arada soğanlar için tupperware ipli şefi şiddetle tavsiye ediyorum. mini şefin çok üstünde ve nicer dicerdan çok daha pratik o konuda.

başka nicer dicer ve nicer dicer plus kullanan varsa yorum yazsın lütfeeen!

ben şehir fırsatından aldım 79tlya ama orjinalmi nasıl anlıcam bilmiyorum soganı tüm olarak koydum dogramaya çalışırken bıçakları kırıldı hemen reklamdaki gibi kolay degil patatesi çiğ olarak nasıl dogruyo anlamadım kırılır diye deneyemiyorum soganda kırıldı domateste telinde kaldı sert olursa dogruyo kullanan varsa orjinalle sahteyi nerden anlıcaz yardım etsin

Ben tupperware'in ipli el rondosundan kullanıyorum çok memnunum, tavsiye ederim.

Bana salata için soğanı jülyen doğrayacak bir aparat gerekiyor. Kimi yorumlar iyi, kimi yorumlar kötü.
Bilemedim şimdi nicer dicer plus alsam mı :(

merhaba arkadaşlar bu nicer dıcer çok reklam yapıldı benimde dikkatimi çekti pratik bir şeye benziyor. Kullanan var mı tavsiye edermisiniz alayımmı?CADIARZU

ben değil ama kızkardeşim kullanıyor. topshoptan almıştı çok memnun. bide piyasada ucuz olan 59 tlye satılanlar var onların parça garantisi yok ve orjinal kadar sağlam değilmiş. salata yapmak 5 dk. sürüyor. mükemmel bişey ama biraz pahalı geldi bana o yüzden henüz alıp almamakta kararsızım.
bu arada kaç kişi okusa yazdıklarımı o kadar faydadır diyerek soğan için bir öneride bulunayım: kurusoğanların hepsini soyup rondoda istediğim büyüklükte çekip poşetlere yassı bir biçimde koyup buzlukta donduruyorum.:121: yemek için kullanacağım zaman kırıp kırıp tncereye atıyorum.
her seferinde soğan doğramaya artık son verdim.:104:

ben şehir fırsatından aldım 79tlya ama orjinalmi nasıl anlıcam bilmiyorum soganı tüm olarak koydum dogramaya çalışırken bıçakları kırıldı hemen reklamdaki gibi kolay degil patatesi çiğ olarak nasıl dogruyo anlamadım kırılır diye deneyemiyorum soganda kırıldı domateste telinde kaldı sert olursa dogruyo kullanan varsa orjinalle sahteyi nerden anlıcaz yardım etsin

kendi konuma tekrar cevap vereyim benim aldıgım makinayı geri alıp sıfır ürün yolladılar bu arada orjinal degil anladım thopshopta pahalı diye almayanlar yani benim gibi diğer satan siteler hepsi korsan satıyo.bu arada işi ilerlettim soganı patatesi güzel dogruyo sadece parçaları çok büyük koymamak gerekiyo domateside sertlerden koyarsan dogruyo zaten bence çok kullanışlı soganı minicik küp bile yapıyo yanında gelen soyacakta süper soyuyo tek eksi yanı şöyle söyleyim her bişey dogramada tektek yıkamak yıkayıp koyuyorum bişey dogrucam zaman diyorum ay yeni yıkadım şimdi tekrar ugraşmayım falan:) ama alın diyorum ben yenilicem zaman tekrar alırım kesinlikle ama orjinal.

Merhaba,
H..sibu...da adlı sitede bu ürünü 50 liraya satıyorlar.Biz her reklamlarda çıkışında nasıl bu kadar fark olabilir diyoruz.Bende çeyizime almak istiyorum.Sitede yorumlara baktığımda olumlu yazanlar çoğunlukta.

lm arkadaşlar umarım konuya cevap vercek bi arkadaş çıkar ben daha dün aldım ama pek beceremedim herelda mesela soğanı hangi parçayla ve nasıl kesiyorsunuz veya başka hangi parçada neyi nasıl kullanuyosunuz yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba,
H..sibu...da adlı sitede bu ürünü 50 liraya satıyorlar.Biz her reklamlarda çıkışında nasıl bu kadar fark olabilir diyoruz.Bende çeyizime almak istiyorum.Sitede yorumlara baktığımda olumlu yazanlar çoğunlukta.

ben de ordan o fiyata aldım nicer dicer plus.çok memnunum çok kullanışlı.eşimi bile mutfağa bağladı diyebilirim. orjinal mi değil mi bilmiyorum ama benim işime yarıyor önemli olan bu :)

lm arkadaşlar umarım konuya cevap vercek bi arkadaş çıkar ben daha dün aldım ama pek beceremedim herelda mesela soğanı hangi parçayla ve nasıl kesiyorsunuz veya başka hangi parçada neyi nasıl kullanuyosunuz yardımcı olursanız çok sevinirim

ben soğanı en minik kareli bıçakta doğruyorum tam yemeklik oluo küçük küçük. patates-domates-kabak vs gibi sebzeler içinse diğer kareli bıçağı kullanıyorum. kızzartma yapcağım zaman da ince uzun olanı kullanıyorum

Merhaba,

kardesım anneme almıs bu siteden... bilmiyorum sanırım biz mi kullanmayı beceremdik nedir.. memnun kalmadık kısaca..

bıcakları keskın değil yamılıyor tel gibi incecik bişey.. patateste filan ben zorlandım tüm gucumle bastırmama ragmen bi 40 sn sonra patatesler kesildi.. bide alt salata kabu catlamıs..kardesım gucuyle bastırayım derken...

Çok tesadüfi bir şekilde az önce siparişini verdim. Yeni evliyim ben hep dikkatimi çekiyordu ama alıp almamak konusunda kararsızdım. Az önce incelerken farketmeden siparişi onayladım, eyvahhh derken aklıma burası geldi dedim bakayım kullanan var mı? varsa ne diyorlar bu ürün için. İnşallah kötü çıkmaz, heveslendim çünkü :18:

Ben de kullaniyorum
çok da memnunum ama yıkaması zor oluyor
soğanın zarları yapışıyor
o yüzden bazen kullanmaya üşeniyorum
ama patatesleri süper yapıyor
ya ben maydanoz bile doğruyorum..

yeni nesil doğrayıcı en uy gun fiyata nicer dicer plus

burada ki fiyatı çok uygun ne dersiniz alınırmı

Nicer Dicer Plus Pratik Dorayc Mutfaktaki En yi Yardmcnz Olacak! | Eve Ofise Neler Neler Lazm | www.nelergeldineler.com , Gvenli Al verie balang noktanz, 0212 511 11 42 , Gvenli Al verie balang noktanz, 0212 511 11 42

Back