- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben nıcer dicer- nicer dicer plus her ikisinide aldım n.d.plus tan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
merhaba arkadaşlar bu nicer dıcer çok reklam yapıldı benimde dikkatimi çekti pratik bir şeye benziyor. Kullanan var mı tavsiye edermisiniz alayımmı?CADIARZU
ben şehir fırsatından aldım 79tlya ama orjinalmi nasıl anlıcam bilmiyorum soganı tüm olarak koydum dogramaya çalışırken bıçakları kırıldı hemen reklamdaki gibi kolay degil patatesi çiğ olarak nasıl dogruyo anlamadım kırılır diye deneyemiyorum soganda kırıldı domateste telinde kaldı sert olursa dogruyo kullanan varsa orjinalle sahteyi nerden anlıcaz yardım etsin
Merhaba,
H..sibu...da adlı sitede bu ürünü 50 liraya satıyorlar.Biz her reklamlarda çıkışında nasıl bu kadar fark olabilir diyoruz.Bende çeyizime almak istiyorum.Sitede yorumlara baktığımda olumlu yazanlar çoğunlukta.
lm arkadaşlar umarım konuya cevap vercek bi arkadaş çıkar ben daha dün aldım ama pek beceremedim herelda mesela soğanı hangi parçayla ve nasıl kesiyorsunuz veya başka hangi parçada neyi nasıl kullanuyosunuz yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba,
H..sibu...da adlı sitede bu ürünü 50 liraya satıyorlar.Biz her reklamlarda çıkışında nasıl bu kadar fark olabilir diyoruz.Bende çeyizime almak istiyorum.Sitede yorumlara baktığımda olumlu yazanlar çoğunlukta.
Ben de kullaniyorum
çok da memnunum ama yıkaması zor oluyor
soğanın zarları yapışıyor
o yüzden bazen kullanmaya üşeniyorum
ama patatesleri süper yapıyor
ya ben maydanoz bile doğruyorum..