• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neyim, Nerdeyim Şimdi

İlaçlar konusunda çok derin bir bilgim yok ama yazdığınız ilaç bir antidepresan. Kullananlardan bildiğim kadarıyla çok fazla yan etkisi olmuyor sizin de dediğiniz gibi. Ama gene de başlangıç aşamasında karşılaştığınız birtakım yan etkiler olabilir tabii. Bir de size tavsiyem, mümkün olduğunca aynı saatte almaya çalışın ilacınızı.
Haklısınız, hiçbir şey kalıcı değil. Siz kendinize yardım etmek için bu kadar hevesli olduktan sonra daha da çabuk geçeciktir her şey. Rica ederim ne demek, size sağlıklı günler diliyorum. :)

Tşk ederim desteğiniz için.

İyi haberlerle inş.tekrar görüşmek dileğiyle.

Merhaba, mesajınızı aldım. Fakat ilacınızın kullanım şekli konusunda bir bilgim yok. Bu konuyu eczacınızla konuşursanız sizi doğru bir şekilde yönlendirecektir. Ama mantıken bir sorun olmaz herhalde.

Anladım, ama gündüz öğlen vakti almam daha doğru olucak, bugün ilacı almıcam yarın öğlen alıcam, bir günden şu an için bişey olmaz sanırım.
Tşk.ederim

Yani dediğim gibi ilaç konusunda yorum yapmam doğru olmaz. Ama, evet saat değiştirecekseniz fazla doz almaktansa yarın almanız daha doğru olur herhalde. Rica ederim.

Back