neyi ne zaman alayım? yardım!!

Ben de 1,5 yıl nişanlı kalmıştım. Şu anda evliyim. Evlenmeden 1 sene önce almaya başlamıştım. Çatal kaşık takımını, yemek takımlarını, mutfak eşyalarını vs. Zamana yayarak ödemek daha kolay geldi çünkü. beyaz eşyalarımızı da 10 ay önceden ödemeye başlamıştık. böyle ufak tefek mutfak eşyalarını falan da her çarşıya çıktığımda aldım bir kaç bir şey aklıma geldikçe veya çarşıda gördükçe aldım.
Fakat bazı şeyler en sona kalmıştı evimiz de belli olmasına rağmen mesela perdeler düğünden 1 hafta önce seçildi, takıldı. Sona bırakınca sıkıntı olduğunu gördüm yetişecek mi yetişmeyecek mi diye bir yerden sıkıntı yapıyorsun. Bir de tek başıma da değildim kayınvalidem annem falan da vardı perde alırken. ışte her kafadan ses çıkıyor böyle bunalıyorsun öfff amaan artık nasıl olursa olsun deyiveriyorsun bazı şeyleri çok da içine sinmese de o dertten kurtulmak için aceleyle alıveriyorsun.
Çok da fazla sona bırakmamak lazım alışverişi

battaniyeler züccaciyeyi gir hepsini al küçük büyük deme a dan z ye büyükler birgün çıkar mağazalara bakarsın listeleri de al iyice bak hangisi daha iyi hangisi hoşuna gittiyse al ama bir ablam elektronık eşyaların en iyisini al onda hesaplı olsun deme demişti kafama yattı

bulduğun an hoşuna gideni makul fiyatlı ise al derim.
ne alırsan kar.
çünkü son anda aldıkların mecburayetten alınıyor.
böyle gördükççe aldığında ise hoşuna gideni alıyorsun

bulduğun an hoşuna gideni makul fiyatlı ise al derim.
ne alırsan kar.
çünkü son anda aldıkların mecburayetten alınıyor.
böyle gördükççe aldığında ise hoşuna gideni alıyorsun

haklısın canım..hiç bir eyim aceleye gelsin istemiyorum.

Allahmmm bende kendimi yalnz hissedyrdm tek değilmişmm..evet kızlar telaş yok en iyisi herşyi toptan almak kaydirigubbakcemile2

X