bu tür şeyler benim de başıma geliyordu daha önce ama çekim yasasında bunun da açıklaması var . şöyle söyliyeyim , çekim yasası der ki evren senin düşüncelerinin niyetine bakmaz onları daha çok kelime bazında ve enerji olarak algılar .yani "kalemim bozulursa" dediğin zaman içinde bozulmak sözcüğü geçtiği için kaleminin bozulmasını istek olarak algılıyor . bu durumda ne yapmak gerekiyor , bir şey isterken yada birşey yaparken olumsuz ihtimalleri kafandan geçirmemen gerekiyor hiç bir şekilde . secret belgeselinde şöyle bir örnek vardı , diyordu ki insanlar savasa hayır diye bagırdıkca evren savaşı çeker her nekadar karşı olsalarda , bnu yerine barış olsun barışa evet demek gerekiyor ki barışı çekelim
olumlu düşünmeye çalışırken bazen ne düşüneceğimi şaşırıyorum..
Gün içerinde aklıma bin bir fikri geliyor.. kötü düşüncelerime bazen engel olamıyorum...
Aklıma kötü olasıklar geliyor...
olasılık hesabı yapmak istemiyorum..
olumlama ve pozitif düşünmeye çalışıcam...
buraya yazınca daha etkili olucak sanırım..
1- İşimde çok yükselmek, iyi kar elde etmek ve babamın yüzünü güldürmek istiyorum.
2- Sevdiğimin hep yanımda olmasını mutlu bir yuva kurmayı istiyorum.
3-Sevdiklerimin dertlerinin tasaların bir mucizeyle yok olmasını istiyorum.
4-Abimin devlet memuru olmasını istiyorum... Mutlu bir yuva kurmasını istiyorum.
Gün içerinde aklıma bin bir fikri geliyor.. kötü düşüncelerime bazen engel olamıyorum...
1- İşimde çok yükselmek, iyi kar elde etmek ve babamın yüzünü güldürmek istiyorum.
4-Abimin devlet memuru olmasını istiyorum... Mutlu bir yuva kurmasını istiyorum.
Zaten yazarak daha rahat edersin. Bak sana ne diyeceğim.13 ağustos cumartesi gecesi dolunay var. olmasını istediğin şeyleri bir kağıda yaz ve sakla ,hayatındaki olumsuzlukları yada kötü giden herşeyi başka bir kağıda yaz. olumsuzlukların olduğu kağıdı yak çıksın gitsin . diğer isteklerin olan kağıdı ise sakla ve nasıl olacağını hiç düşünmeden kalsın bir kenarda. Gör bak nasıl dileklerin zamanla olacak
kızlar size bugün olan birşeyi anlatmak istiyorum.
babannem 4 gün önce belinin çok ağrıdığından dışarı bile çıkıp gezemediğinden dem vuruyordu.
bende babanne 'sana öyle bi karışım vericem ki, hiçbirşeyin kalmayacak dedim'
çok umutlandı ve bunu birkaç defa tekrar ettim beynine kazınsın karışımı içtikten sonra birşeyi kalmasın diye.
evde kendim ballı bi karışım yaptım ama ağrı kesiciyle uzaktan yakından bi alakası yok. verdim 3 gün boyunca yedi ondan.
bugün baktım ki ayaklanmış dışarı bile çıkmış.
bilinçaltına yerleştirdim onu yedikten sonra ağrının geçeceğini her an tekrarladım ve geçti. ağrı kesiciyle alakası olmayan basit bi karışımla hemde.
Zaten yazarak daha rahat edersin. Bak sana ne diyeceğim.13 ağustos cumartesi gecesi dolunay var. olmasını istediğin şeyleri bir kağıda yaz ve sakla ,hayatındaki olumsuzlukları yada kötü giden herşeyi başka bir kağıda yaz. olumsuzlukların olduğu kağıdı yak çıksın gitsin . diğer isteklerin olan kağıdı ise sakla ve nasıl olacağını hiç düşünmeden kalsın bir kenarda. Gör bak nasıl dileklerin zamanla olacak
süper ya bayıldım valla , bende anneme yapıyım böyle bişey :)
kızlar size bugün olan birşeyi anlatmak istiyorum.
babannem 4 gün önce belinin çok ağrıdığından dışarı bile çıkıp gezemediğinden dem vuruyordu.
bende babanne 'sana öyle bi karışım vericem ki, hiçbirşeyin kalmayacak dedim'
çok umutlandı ve bunu birkaç defa tekrar ettim beynine kazınsın karışımı içtikten sonra birşeyi kalmasın diye.
evde kendim ballı bi karışım yaptım ama ağrı kesiciyle uzaktan yakından bi alakası yok. verdim 3 gün boyunca yedi ondan.
bugün baktım ki ayaklanmış dışarı bile çıkmış.
bilinçaltına yerleştirdim onu yedikten sonra ağrının geçeceğini her an tekrarladım ve geçti. ağrı kesiciyle alakası olmayan basit bi karışımla hemde.
Peki olumsuz olan, istemediğimiz şeyleri yazdığımız kağıdı yazdıktan hemen sonra mı yakacağız,bir de Cumartesi
gecesi mi yakacağız?
Bir de olmasını istediğimiz şeyleri yazarken kullanacağımız dil nasıl olmalı?
.........olsun istiyorum,olmalı,olacak mı demeliyiz,hangi şekilde yazalım?
Ben istediğim şeyleri isterken ALLAHın adını da telafuz ediyorum doğal olarak,çünkü sanki O'nun adını anmadan
O'ndan istemek garip geliyo ne bileyim,evrenden istiyorum demek şart mı?
Olumlama yaparken kesinlikle "istiyorum" dememek gerekiyor ama.
Olumlamalar, rastgele hazırlanamaz. Kelimesi kelimesine özenle seçilmelidir. "Olacak, yapacak", "istiyorum", "Herşeyerağmen" gibi kelimeler KULLANILMAMALIDIR
OLUMLAMA NASIL YAPILMAZ
SE-SA eki;
Eğer çok Param olursa Mutlu olurum
Bu kalıp sizin hiç bir zaman mutlu olma becerisine sahip olamadığınızın ifadesidir. Çünkü mutluluğun sonucu bir şarta bağlıdır.
MELİ-MALI
Güçlü Olmalıyım
Zorunluluk öğesidir. Şimdiki zamanda güçsüz olduğunuz gerçeğini bilinçaltınıza verirsiniz.
ECEK-ACAK
Herşey çok güzel Olacak
Bu kalıp sizin isteğinizi hep geleceğe erteleyecektir.
Bu tür örnekler çok. :)) Hatta biri de antidepresan kullanmak isteyen sevgilisine tamam beraber kullanalım, ben de istiyorum deyip vitamin hapı almış. Sevgilisi de antidepresan diye içip kendini çok iyi hissediyormuş. Bu topiğe yazılmıştı bu galiba. Tamamen psikolojik bir durum yani. Beynin inandığı şey oluyor.
gerçekten olur mu ? :26:
Peki olumsuz olan, istemediğimiz şeyleri yazdığımız kağıdı yazdıktan hemen sonra mı yakacağız,bir de Cumartesi
gecesi mi yakacağız?
Ben istediğim şeyleri isterken ALLAHın adını da telafuz ediyorum doğal olarak,çünkü sanki O'nun adını anmadan
gecesi mi yakacağız?
dolunayın olduğu gün bunları yap. olumsuzları yak olumlu yazdıklarını sakla. bunu her dolunayda yap. Olmasını istedğin şeyleri olmuş gibi düşünüp yaşıyormuş gibi yaz.
param var
mutluyum
kocam beni seviyor
işimden mutluyum gibi
herşeyi zaten allahtan istiyorsun evreni de yaratan allah.
nil hadi seni bekliyoruz biraz daha aç konuyu yarın yaparız ,,,,
yani bu bi nevi hırırellez gecesi, istediğin şylerin resmini çizersin dışarıya asarsıın ya onun gibi b,işey mi,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?