İşte benim çözümüm bu :) egomla konuşmalıyım :) şimdiye dek olan şimdiden sonra neden olmasın ki ?
Ve birkaç büyük olayıda ben ekleyeyim.Üniversiteye başladığımda bir erkeğin soyadı gözüme takıldı.Bu soyismi benim olcak sanki bunla evlencem dedim, ama kimdi tanımıyordum.Eşimmiş, aşık oldum, asla olmaz bi durumdu bizimkisi.Bakmazdı bana tarzı değildim..Hiç bir girişimdede bulunmadım bu sebapla.Devran döndü o da bana aşık oldu derken evlendik :) eşimde inanmaz ama oldu ...
Kamuya başvuruda bulunyoruz, ilk tercihte atanamadım.2. tercihte mülakatta elendim.ümidim bitmişti.aylar sonra telefn geldi yarın evraklarınızı hazırlayın gelin dediler, başka bir şehirdeydi tercihim çünkü yaşadığım şehirde atanamazdım yüksekti puanlar.derken atanamam korkusuyla tercih etmediğim ikamet şehrime atamam yapılmıştı !! hemde tesadüfen, personeldekiler bile mucize bulmuştu bu olayı.
Eşim, üzülüyordu atanamıyorum diye.Bende dedim ki hep hayır atanacaksın en güzel yer içn bekliyosun idye.terchimiz çok uzmıştı yedekte kalmıştı.1 gün aradılar, yeni evlenmiştik.tercihiniz dışı bir şehre atanmayı kabul ediyorsanız başvuruya gelin dendi.Gittik, hemen işe başladı.ve gerçektende bendn daha iyi bir kuruma atandı.
Evleniriz ama aynı evde yaşayamayız gibi gelirdi hep bana.Evlendik, saçmalamışım dedim.1 hafta sonra ataması yapıldı.gitti.gidiş o gidiş, 3 yıldır kavuşacağız....