- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- 448
arkadaşlar bu yazıyı muhakkak okuyun , bilinçaltınızın size ne gibi bir etkisi oldugunu öğreneceksiniz . isteklerinize ulasmadaki en büyük engeli aşmaya hazırlanın , hepimizin dilekleri gerçek olsunnn :)))
Çok güzel bir yazı bende artık hergece yatarken açok güzel bir düşle yatıyorum. uykum kaçtığında beni en çok mutlu eden şeyi düşünüyorum. Odaklanıyorum hayal ediyorum.. Huzurla uyuduğumu hissediyorum.. HAyatımda ne kadar çok varsayım üzerinde durursam o kadar çok üzülüyorum.. Yok şöylemi olacak yok böyle mi olacak diye...
2 gündür kafamda oluşan tüm fikirleri söylemek istediğim ama söylemediğim kişiye yazarak dile getirdim. Tüm fikirleri düşünceleri oraya döktüm. sonra okudum yazdıklarımı.. saatlerce uğraştım bu yazıyla. ama sonra öyle bir rahatlık bastı ki. Çok şükür..
Psikologlarda hemen hemen aynı şeyi yapıyor anlatmanı ve rahatlamanı sağlıyor...
çok defa depresyona girme aşamasından döndüm. Çok fazla arkadaşıma moral verdim. Enerji gönderdim. Sağolsunnlar çok arkadaşımda aynı şeyi yaptılar.. İyiki varlar.. çOk şükür...
Şimdide iyiki kadınlar Kulübü VAr. Çok şükür .Çok fazla konuda destek aldım.. Şu konu o kadar güzel bir konu ki .. Suskun bunu çok beğendi