neyapmam lazim kizlar akil verin cok kotuyumm:(

engelleyecek kadar ince dusundugunu zannetmiyorumda faceyi kontrol ederken tekrar dondurmayı unutmuştur diye düşünüyorum ama bilmiyorum yarın sıcağı sıcağına soracam hemen:)
Valla ben olsam nişanlımdan gizli hesabımı açsam direk ortak hesabı engellerim hatta açtığım an engellerim. Cevabı haberim yok olacak demedi demeyin gülüyorum çünkü ben inanmıyorum onun gizliden açtığına. Ve beni tanısaydınız direk inanırdınız bana, çünkü inanın ben bir şüpheye düştüm mü hemen güvenim gider ama burda öyle bir durum yok içiniz rahat olsun..

Haberim yok dense içiniz rahat olur mu böyle bir durumda bunu inanın merak ediyorum..

Haberim yok dense içiniz rahat olur mu böyle bir durumda bunu inanın merak ediyorum..
Haberi yoksa ne diyecek başka? Ya adam ortak hesabı engellerdi eğer yalan yanlış birsey yapıyorsa. Gözünüzü seveyim, hangi insan sevgilisinden habersiz gizli facebook unu açar da onu engellemez? Ilk yapacağı iş budur. Besbelli burda adamın haberi yok. Ha eğer engellemiş olsaydı bu sefer haberim yoktu lafına inanmayacaktık tabikide.

ben ortak facemizden bakmadimki bizzat kendi hesabimdan gördüm ve iyikide gormusum bunun acısını cikaricam biguzel

Diyelim dondurulmuş olan facebook hesabımızı açtık, yeniden dondurmak için beklenmesi gereken bir süre var mıdır dersiniz? Mantık olarak olmalı zira engellediğimiz birinin engelini kaldırdıktan sonra yeniden engellemek için bile belli bir süre bekletiyor Facebook bizi.

Buradan yola çıkarak ben bu facebook hesabının bekleme süresi içerisinde olduğunu ve büyük ihtimalle nişanlının bu yüzden donduramadığını düşünüyorum. Belkide o an donduramadığı için unutmuş da olabilir...

Davranışın yanlış olup olmadığını ise gelecek olan açıklamaya göre düşünelim. Belki ortak hesabınızda olmayan ve ulaşması gereken bir kişiye ulaşmak için yeniden açtı o hesabı veya aslında böyle bir durum yok adam ara ara girip bakınıp çıkıyor.

Şimdiden celallenmeye gerek yok, bence hesabın ekran görüntüsünü alıp at kendisine, ve sinirlenmeden sakin sakin konuş, bakalım ne diyecek.

Öncelikle ben erkeklerin bu kadar ince düşüneceğine inanmıyorum o ayrı bir konu ama benim bildiğim kadarıyla 1.5 sene önce böyle bir özellik yoktu bu da benim habersiz olmasına olan inancımı kırıyor..

bide hesabı tamamen sildim dondurmadim demişti heyAllahim aklıma geldikçe sinirleniyorum!!

Valla bilemeyecegim bu durum ince düşünmek değil ki, zekası en düşük insan bile yapar bunu..

öyle zaten ben arada sırada kontrol ediyordum hiç acmamis diye nekadar sadık biri diyordum ama buaralar hastayım diye nete girmedim o da fırsat bilmiş heralde offf

babasının hayrına açmadıya bu adam.. amma tabiki önce bi sormalı hayırdır canım demelii ne haltlar karistiriyon demelii
Diyin o zaman. Hatta madem öyle düşünüyorsunuz ayrilmalısınız. Şimdiden böyle yapıyorss evlenince ne haltlar yer o.
ortak faceyi engellemesi çözüm değil ben onu kendi hesabimdan yakaladim canım
Size boşuna laf anlatıyorum, bence si nikah islerini askıya alın. Eğer gerçekten eminseniz bu durumdan evlenmeyin.

Öyleyse o zaman evlenmemeli bu adamla. Ben olsam ve bu denli haltlar karıştırdığından emin olsam evlenmezdim. Bile bile lades.
Bu konu sahibinin bileceği bir şey ben yorumda bulunamam fakat önce sormalı neden açtı belki mantıklı bir sebebi vardır illa kötü bir amaç için açmıştır demedim ben sadece 1.5 sene önce kapatılan facebook üyeliğinin birden bire açılmayacağını anlatmaya çalıştım.

Evet canım ama ben de eminim aslında ondan, ama bie haltlar karıştırdığını düşünüyorsa emin olmadan adım atmamalı ..

Simdi facede dondururken otomatik olarak 7 gun sonra aktiflestir diye bi kosul isaretli oluyo acaba oyle mi

Evet canım ama ben de eminim aslında ondan, ama bie haltlar karıştırdığını düşünüyorsa emin olmadan adım atmamalı ..
Evet bu konuda hem fikiriz çünkü bir haltlar karıştıryor olsa bile konu sahibi sorunca itiraf edecek hali yok ya elbette başka birşey söyleyecektir konu sahibini ikna edecektir sonra hesap kapatılacaktır..

canım ya gergindim kusuruma bakma sen arayı bulmaya çalışıyorsun aslında nebiliyim ne dusuncegimi şaşırdım tabiki ayrılmam hepimizin ufak tefek hataları olur ben sakin kafayla yarın düşüncem yorumların içinde teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…