- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
Valla ben olsam nişanlımdan gizli hesabımı açsam direk ortak hesabı engellerimengelleyecek kadar ince dusundugunu zannetmiyorumda faceyi kontrol ederken tekrar dondurmayı unutmuştur diye düşünüyorum ama bilmiyorum yarın sıcağı sıcağına soracam hemen:)
Haberim yok dense içiniz rahat olur mu böyle bir durumda bunu inanın merak ediyorum..Valla ben olsam nişanlımdan gizli hesabımı açsam direk ortak hesabı engellerimhatta açtığım an engellerim. Cevabı haberim yok olacak demedi demeyin gülüyorum çünkü ben inanmıyorum onun gizliden açtığına. Ve beni tanısaydınız direk inanırdınız bana, çünkü inanın ben bir şüpheye düştüm mü hemen güvenim gider ama burda öyle bir durum yok içiniz rahat olsun..
Haberi yoksa ne diyecek başka? Ya adam ortak hesabı engellerdi eğer yalan yanlış birsey yapıyorsa. Gözünüzü seveyim, hangi insan sevgilisinden habersiz gizli facebook unu açar da onu engellemez? Ilk yapacağı iş budur. Besbelli burda adamın haberi yok. Ha eğer engellemiş olsaydı bu sefer haberim yoktu lafına inanmayacaktık tabikide.Haberim yok dense içiniz rahat olur mu böyle bir durumda bunu inanın merak ediyorum..
ben ortak facemizden bakmadimki bizzat kendi hesabimdan gördüm ve iyikide gormusum bunun acısını cikaricam biguzelValla ben olsam nişanlımdan gizli hesabımı açsam direk ortak hesabı engellerimhatta açtığım an engellerim. Cevabı haberim yok olacak demedi demeyin gülüyorum çünkü ben inanmıyorum onun gizliden açtığına. Ve beni tanısaydınız direk inanırdınız bana, çünkü inanın ben bir şüpheye düştüm mü hemen güvenim gider ama burda öyle bir durum yok içiniz rahat olsun..
Peki ya bir suçu yoksa? Bunu hiç düşündünüz mü?ben ortak facemizden bakmadimki bizzat kendi hesabimdan gördüm ve iyikide gormusum bunun acısını cikaricam biguzel
Öncelikle ben erkeklerin bu kadar ince düşüneceğine inanmıyorum o ayrı bir konu ama benim bildiğim kadarıyla 1.5 sene önce böyle bir özellik yoktu bu da benim habersiz olmasına olan inancımı kırıyor..Haberi yoksa ne diyecek başka? Ya adam ortak hesabı engellerdi eğer yalan yanlış birsey yapıyorsa. Gözünüzü seveyim, hangi insan sevgilisinden habersiz gizli facebook unu açar da onu engellemez? Ilk yapacağı iş budur. Besbelli burda adamın haberi yok. Ha eğer engellemiş olsaydı bu sefer haberim yoktu lafına inanmayacaktık tabikide.
Valla bilemeyecegim bu durum ince düşünmek değil ki, zekası en düşük insan bile yapar bunu..Öncelikle ben erkeklerin bu kadar ince düşüneceğine inanmıyorum o ayrı bir konu ama benim bildiğim kadarıyla 1.5 sene önce böyle bir özellik yoktu bu da benim habersiz olmasına olan inancımı kırıyor..
öyle zaten ben arada sırada kontrol ediyordum hiç acmamis diye nekadar sadık biri diyordum ama buaralar hastayım diye nete girmedim o da fırsat bilmiş heralde offfÖncelikle ben erkeklerin bu kadar ince düşüneceğine inanmıyorum o ayrı bir konu ama benim bildiğim kadarıyla 1.5 sene önce böyle bir özellik yoktu bu da benim habersiz olmasına olan inancımı kırıyor..
babasının hayrına açmadıya bu adam.. amma tabiki önce bi sormalı hayırdır canım demelii ne haltlar karistiriyon demeliiPeki ya bir suçu yoksa? Bunu hiç düşündünüz mü?
ortak faceyi engellemesi çözüm değil ben onu kendi hesabimdan yakaladim canımValla bilemeyecegim bu durum ince düşünmek değil ki, zekası en düşük insan bile yapar bunu..
konu sahibi arada kontrol ediyormuş o zamanlar açık değilmiş demekki yeni açılmış..Valla bilemeyecegim bu durum ince düşünmek değil ki, zekası en düşük insan bile yapar bunu..
Diyin o zaman. Hatta madem öyle düşünüyorsunuz ayrilmalısınız. Şimdiden böyle yapıyorss evlenince ne haltlar yer o.babasının hayrına açmadıya bu adam.. amma tabiki önce bi sormalı hayırdır canım demelii ne haltlar karistiriyon demelii
Size boşuna laf anlatıyorum, bence si nikah islerini askıya alın. Eğer gerçekten eminseniz bu durumdan evlenmeyin.ortak faceyi engellemesi çözüm değil ben onu kendi hesabimdan yakaladim canım
Öyleyse o zaman evlenmemeli bu adamla. Ben olsam ve bu denli haltlar karıştırdığından emin olsam evlenmezdim. Bile bile lades.konu sahibi arada kontrol ediyormuş o zamanlar açık değilmiş demekki yeni açılmış..
Bu konu sahibinin bileceği bir şey ben yorumda bulunamam fakat önce sormalı neden açtı belki mantıklı bir sebebi vardır illa kötü bir amaç için açmıştır demedim ben sadece 1.5 sene önce kapatılan facebook üyeliğinin birden bire açılmayacağını anlatmaya çalıştım.Öyleyse o zaman evlenmemeli bu adamla. Ben olsam ve bu denli haltlar karıştırdığından emin olsam evlenmezdim. Bile bile lades.
Evet canım ama ben de eminim aslında ondan, ama bie haltlar karıştırdığını düşünüyorsa emin olmadan adım atmamalı ..Bu konu sahibinin bileceği bir şey ben yorumda bulunamam fakat önce sormalı neden açtı belki mantıklı bir sebebi vardır illa kötü bir amaç için açmıştır demedim ben sadece 1.5 sene önce kapatılan facebook üyeliğinin birden bire açılmayacağını anlatmaya çalıştım.
Evet bu konuda hem fikiriz çünkü bir haltlar karıştıryor olsa bile konu sahibi sorunca itiraf edecek hali yok ya elbette başka birşey söyleyecektir konu sahibini ikna edecektir sonra hesap kapatılacaktır..Evet canım ama ben de eminim aslında ondan, ama bie haltlar karıştırdığını düşünüyorsa emin olmadan adım atmamalı ..
canım ya gergindim kusuruma bakma sen arayı bulmaya çalışıyorsun aslında nebiliyim ne dusuncegimi şaşırdım tabiki ayrılmam hepimizin ufak tefek hataları olur ben sakin kafayla yarın düşüncem yorumların içinde teşekkür ederim:)Diyin o zaman. Hatta madem öyle düşünüyorsunuz ayrilmalısınız. Şimdiden böyle yapıyorss evlenince ne haltlar yer o.
Size boşuna laf anlatıyorum, bence si nikah islerini askıya alın. Eğer gerçekten eminseniz bu durumdan evlenmeyin.