hemde az önce gördümHesap sana verdiği sözden sonra aktif olarak kullanılmış yani buna eminsin...
bikac gündür de konuşmuyorum kendisiyle çünkü hep işten geç geliyor ve bana vakit ayirmadan direkt yatıyor bilemedim neyapsamKavga etmeden sakince neden açtığını sorun ve size söylediğini hatırlatın bence.
bende kendi hesabimdan baktım çünkü tamamen içimden geçti nisanlin faceyi açmış gir bak dedi sanki biriSiz nerden baktınız, şifreyle mi giriş yaptınız ?
yok paylasmamis bir seneden fazla oluyor kapatalıPaylaşımlarına baktın mı yani bir şeyler paylaşmış mı. Bende kapanmıştım kendi kendine açılmış çünkü.
şifresini bilmiyorum sevgiliyken kapatmistik maalesefŞifresini biliyorsanız siz girin bakın.
Eğer sorcaksanız bile şifresini alın ama yanındayken birsey varsa silecek zaman bulamasın.şifresini bilmiyorum sevgiliyken kapatmistik maalesef
şifresini bilmiyorum sevgiliyken kapatmistik maalesef
Canım hemen kötü düşünme, arkadaşın dediği gibi bir olay var. Ben de kapattım ama 1 hafta sonra geri açılmış facebook um. 7 gün sonra tekrar aktif olsun seçeneği varmış kendiliğinden açılmış geriye benimki. Öyle olmuştur hemen kötü düşünme..Bende dondurmuştum kendi kendine açılmış valla hatta gene dondurdum gene açılmış. Orada yeni bir seçenek çıkmış 7 gün sonra otomatik olarak aktif olsun mu diye. Yakın zamanda açmışsa dondururken görmemiştir
Hemen yanlış yönlendirmeye ne meraklısınız. Kendiliğinden açılmıştır o. Hiçbir paylaşım yapmamış adam.. Sakın böyle saçma sapan düşüncelere aldırmayın konu sahibi.Yalan ve gizli kapaklı iş çevirme.. Arkadaşım basit bir olay gibi görünebilir ama bence ince düşünüldüğünde çok çok önemli bir durum.
Çünkü yalan söylemiş,güveninizi kırmış.Ben olsaydım dayanamaz pat diye söylerdim.Ama senin ne yapman konusunda pek emin değilim.
ohoo 7 gün öncesinde de böyle yapmışsa hepten hapı yuttu o kutucugu isaretlemeden aktiflestirmiyo bildiğim kadarıyla..Bende dondurmuştum kendi kendine açılmış valla hatta gene dondurdum gene açılmış. Orada yeni bir seçenek çıkmış 7 gün sonra otomatik olarak aktif olsun mu diye. Yakın zamanda açmışsa dondururken görmemiştir
Canım hemen kötü düşünme, arkadaşın dediği gibi bir olay var. Ben de kapattım ama 1 hafta sonra geri açılmış facebook um. 7 gün sonra tekrar aktif olsun seçeneği varmış kendiliğinden açılmış geriye benimki. Öyle olmuştur hemen kötü düşünme..